Ştiri locale

Provocare inedită a suporterilor Sepsi OSK: Tribunele umplute cu oameni de zăpadă pentru meciul de sâmbătă cu Astra Giurgiu

Galeria Sepsi OSK vine cu o idee inedită pentru ca Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe să nu pară pustiu la următorul meci al echipei, care se va juca în acest weekend.

Pentru că fanii nu vor putea fi alături de echipa favorită, fizic în tribune, aceştia s-au gândit să umple stadionul cu oameni de zăpadă „îmbrăcaţi” în culorile echipei – roşu şi alb, şi au lansat un apel către fanii echipei să ajute la construirea acestora.

Publicitate

Într-o postare pe pagina oficială de Facebook a suporterilor, aceştia transmit că nu contează dacă omul de zăpadă va fi mare, mic, gras sau slab, important este să fie om… de zăpadă.

„În situația actuală, chiar dacă nu putem fi fizic în peluze, dar putem demonstra că suntem alături de echipă. Haideți să umplem stadionul cu oameni de zăpadă (…) Sperăm că material o să fie berechet, nu contează dacă omul de zăpadă este mare sau mic, slăbuț sau plin, numai să fie om de zăpadă. IMPORTANT! Omul de zăpadă trebuie să poarte o eșarfă sau panglică, orice în culorile roșu și alb. Aceste creații se pot amplasa oriunde în tribune în afara sectorului principal. Hai la muncă! Noi o să fim acolo!”, se arată în apelul postat pe pagina de Facebook a suporterilor.

Toţi cei care vor să dea o mână de ajutor, se pot prezenta la Stadionul din cartierul Simeria joi şi vineri.

Singura problemă ar fi încălzirea vremii, meteorologii anunţând temperaturi chiar şi de plus 10 grade în weekend. Cu toate astea, suporterii sunt optimişti că oamenii de zăpadă vor rezista şi vor „susţine” echipa la meciul care se va juca sâmbătă, împotriva Astra Giurgiu, de la ora 12:30.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio