Ştiri locale

Proprietarul unei firme de alpinism utilitar, desemnat cel mai bun tânăr întreprinzător din judeţul Covasna

Mihály Andor din Sfântu Gheorghe, proprietarul unei firme de alpinism utilitar, a fost desemnat, de către Asociaţia Junior Business Club (JBC), cel mai bun tânăr întreprinzător al anului 2022 din judeţul Covasna.

Asociaţia JBC Covasna a acordat, pentru al 13-lea an consecutiv, Premiile Tinerilor Întreprinzători, care vizează recunoaşterea meritelor acelor tineri care desfăşoară afaceri de succes în domeniul lor de activitate şi pot fi consideraţi un exemplu pentru noua generaţie.

Publicitate

Preşedintele asociaţiei, Karacsony Zsolt, a declarat că Andor Mihaly şi-a înfiinţat compania la începutul anului 2021, iar printre proiectele la care a lucrat se numără instalarea sistemului de sonorizare la stadionul Sepsi OSK din Sfântu Gheorghe, inaugurat în toamna anului trecut.

„Tânărul Antreprenor al Anului, Mihaly Andor, şi-a înfiinţat compania la începutul anului 2021. Profilul principal al Malcone Rope SRL este alpinismul industrial, care întreprinde multe tipuri de lucrări la altitudini mari, de la tăierea lemnului la vopsire şi spălare, dar se simte de asemenea acasă în coşurile fabricilor de ciment. Au participat la multe proiecte la nivel naţional, iar anul acesta au preluat deja un proiect în străinătate. Cea mai mare lucrare a lor de până acum a fost instalarea sistemului de sonorizare şi a sistemului de scaune pentru stadionul nou construit Sepsi OSK”, a precizat Karacsony Zsolt, într-un comunicat de presă.

Totodată, două tinere au primit premiul „Femeia antreprenor a anului 2022” – Magyarosi Orsolya şi Szabo Kinga, care deţin centrul de recuperare Physioart din Sfântu Gheorghe.

Premiul „Liderul anului” a fost acordat lui Andras Olasz-Nagy, reprezentantul atelierului mecanic auto Olas-Service SRL, iar premiul „Inovatorul anului”, lui Huba Martis Godri şi Attila Vizi, organizatorii TEDx Sfântu Gheorghe.

„În anul 2022, sute de tineri antreprenori au participat la programele Junior Business Club (…) Asociaţia are o reţea puternică de contacte în lumea afacerilor, care sprijină tinerii antreprenori cu cunoştinţele, experienţa şi oportunităţile de afaceri (…) Privind în retrospectivă anul 2022, organizaţia poate spune că nu s-a plictisit în acest an, deoarece au existat mai multe provocări într-o economie în continuă schimbare. În acest an, tinerilor interesaţi li s-au oferit oportunităţi şi sprijin prin mai multe căi. Au fost organizate evenimente de networking, cum ar fi Wine & Networking, Business Cafe, Masa rotundă şi Workshop Camp, care se bucură de un mare succes de 13 ani. În acest an, organizaţia a pus din nou un accent deosebit pe promovarea tinerilor antreprenori şi şi-a făcut auzită vocea în mass-media prin intermediul partenerilor săi media şi al organizaţiilor partenere, pentru a se asigura că informaţiile utile ajung la cât mai mulţi oameni”, a menţionat conducerea JBC.

(Agerpres)

Publicitate
Publicitate
banner we radio