Ştiri locale

Programul autobuzului spre Arena Sepsi, menţinut şi în perioada următoare

Înfiinţată la mijlocul lunii septembrie ca răspuns la solicitările venite din partea locuitorilor, noua linie de autobuz şi-a găsit deja utilitatea.

Sute de persoane au folosit autobuzul care pleacă din cartierul Simeria de la capăt de linie din strada Berzei şi ajunge la Arena Sepsi, cu oprire inclusiv la Kaufland pe strada Lunca Oltului.

Publicitate

Pentru că sezonul rece a venit, iar capacitatea autobuzului permite transportul unui număr mult mai mare de călători decât cei care l-au folosit până acum, încurajăm locuitorii oraşului să folosească cu încredere această linie. Călătoria cu autobuzul poate fi şi comodă, dar şi utilă, indiferent dacă doriţi să patinaţi la Arenă sau să faceţi cumpărături la marile magazine de pe traseu.

În primele săptămâni de la inaugurare, linia 5 a circulat din oră în oră spre Arenă, începându cu ora 15:00 până la 21:00, iar acest program va fi menţinut şi în perioada următoare.

Parcursul întors este de asemenea din oră în oră, între 15:30 şi 21:30.

În weekend, autobuzul circulă spre Arenă de la orele 10:00, 13:00, 18:00, 21:00, şi întors spre oraş de la orele 10:30, 13:30, 18:30, 21:30.

Patinoarul este deschis publicului larg

De la începutul lunii octombrie, pasionații sporturilor pe gheață pot patina în fiecare săptămână pe Patinoarul acoperit de lângă Arena Sepsi, iar pentru a ajunge la destinaţie pot folosi autobuzele Multi-Trans.

Programul cu publicul la patinoar este în zilele de miercuri și vineri, între orele 19:30 și 21:30, iar în weekend între orele 11:00 – 13:00 și 19:00 – 21:00.

Prețurile biletelor de intrare la patinoarul de lângă Arena Sepsi au rămas neschimbate, astfel că un bilet cu reducere pentru copii și pensionari costă 6 lei, un bilet întreg costă 9 lei, iar cei care doresc să închirieze patine vor plăti 10 lei.

Preţuri şi staţii ale Autobuzului spre Arena Sepsi

Preţul unui bilet de autobuz pentru o călătorie este de 2 lei (cumpărat de la automatele Multi-Trans) sau 4 lei cumpărat de la şoferul autobuzului.

Autobuzul de pe linia 5 va pleca din Str. Berzei şi va opri în următoarele staţii: Sala Sporturilor „Szabó Kati” – Str. Dealului – Proiectări (str. Vasile Goldiş) – Casa cu Arcade – Biserica Reformată – Str. 1 Decembrie 1918 – Gara CFR – Kaufland – Arena Sepsi.

Pentru mai multe detalii despre traseele şi programul autobuzelor locale de transport în comun puteţi accesa site-ul www.multitrans.ro.

(Biroul de Imagine al Primăriei)

Publicitate
banner we radio