Ştiri locale

Program complet Cinema Arta pentru perioada 20-26 iulie

Mamma Mia! Here we go again, 2D

Titlu: Mamma Mia! O luăm de la capăt (SUA, comedie muzicală, 114 min., 2018) – subtitrare română / dublaj maghiar

Publicitate

Trailer

Program:

07.20. (vineri): 18:30 M

07.21. (sâmbătă): 16:00 r

07.22. (duminică): 20:15 M

07.25. (miercuri): 19:00 r

07.26. (joi): 16:30 M

Descriere: La zece ani după ce Mamma Mia! Filmul a cumulat încasări de peste 600 de milioane de dolari pe tot globul, sunteți invitați să vă întoarceți în Kalokairi, magica insulă a Greciei, pentru un nou muzical original bazat pe cântecele formației ABBA. Distribuția originală a primul film se întoarce, de asemenea, și lor li se alătură nume noi precum Lily James (Cinderella, Baby Driver). Mamma Mia! O luăm de la capăt e produs de Judy Craymer și Gary Goetzman, care au produs și primul film. Craymer este, de asemenea, creatoarea și producătoarea muzicalului-blockbuster internațional. Ol Parker, scenaristul emoționantului The Best Exotic Marigold Hotel, este scenaristul și regizorul acestei continuări, după o poveste scrisă de Catherine Johnson, Richard Curtis și el însuși. Benny Andersson și Björn Ulvaeus se întorc, de asemenea, pentru a compune cântecele și versurile, dar și ca producători executivi. Alături le stau, tot în calitate de producători executivi, Tom Hanks, Rita Wilson, Phyllida Lloyd, Richard Curtis și Nicky Kentish Barnes.

În noua comedie muzicală îi vom revedea pe Meryl Streep (Donna), Julie Walters (Rosie), Christine Baranski (Tanya), Amanda Seyfried (Sophie ), Dominic Cooper (Sky), precum și pe Pierce Brosnan (Sam), Stellan Skarsgård (Bill) Colin Firth (Harry), cei trei posibili tați ai lui Sophie. Pe măsură ce filmul merge înainte și înapoi în timp pentru a arăta cum relații formate în trecut rezonează în prezent, Lily James va fi Donna din tinerețe. Tinerele Rosie și Tanya sunt Alexa Davies (A Brilliant Young Mind) și Jessica Keenan Wynn (Broadway’s Beautiful). Tânărul Sam este interpretat de Jeremy Irvine (War Horse), în timp ce tânărul Bill este Josh Dylan (Allied), iar tânărul Harry este Hugh Skinner (Kill Your Friends).

Sursă: cinemagia.ro

 

Maria by Callas, 2D

Titlu: Maria by Callas (Franța, film documentar, 113 min., 2017) – subtitrare română

Trailer

Program:

07.21. (sâmbătă): 20:15

07.24. (marți): 16:45

07.26. (joi): 18:45

Descriere: Documentarul Maria by Callas spune povestea renumitei soprane, Maria Callas, considerată drept cea mai mare cântăreață de operă din a doua jumătate a secolului al XX-lea.  Filmul, regizat de Tom Volf, include imagini rare din arhiva personală a cântăreței, înregistrări live, scrisori și detalii intime, povestite chiar de soprană. La patru decenii de la dispariția ei, filmul care o înfățișează pe faimoasa cântăreață așa cum nimeni nu a mai văzut-o până acum…

 

The Equalizer, 2D

(SUA, Thriller, Acțiune, Crimă, 2018) – subtitrare română

N-12

Trailer

Program:

07.21. (sâmbătă): 20:45

07.24. (marți): 21:00

07.26. (joi): 18:30

Descriere: După ce Robert McCall (Denzel Washington) află că Susan, o veche prietenă de-a sa, a fost ucisă, acesta decide să-i caute pe autorii crimei și să-i pedepsească conform propriilor metode.

Sursă: cinemagia.ro

 

Skyscraper, 3D

Titlu: Infernul din zgârie-nori (SUA, acțiune, 102 min., 2018) – subtitrare română, dublaj maghiar

Trailer

Program:

07.20. (vineri): 19:00 M

07.22. (duminică): 20:30 r

07.24. (marți): 16:45 M

07.25. (miercuri): 21:00 r

07.26. (joi): 21:00 r

Descriere: Supervedeta Dwayne Johnson se află în fruntea distribuției noii producții marca Legendary – Infernul din zgârie-nori, în rolul fostului agent FBI și veteran de război, Will Sawyer, comandant al unității de negociatori pentru situații care implicau ostatici, care acum este consultant independent pentru securitatea clădirilor zgârie-nori. În cursul unei misiuni de consultanță în China, acesta se trezește implicat, fără voia lui, într-un incendiu catastrofal chiar în clădirea pe care fusese chemat să o inspecteze din punct de vedere a siguranței și securității. În scurt timp își dă seama că acest incendiu i se înscenase de către forțe necunoscute, așa că prioritatea lui acum este să afle cine și cu ce motiv îl voia mort, și să-și scoată și familia rămasă captivă în infernul dezlănțuit în acea clădire colosală. Scris și regizat de Rawson Marshall Thurber (Central Intelligence, We’re the Millers), thrillerul de acțiune 3D e produs de Beau Flynn (San Andreas, Baywatch), Johnson, Thurber și Hiram Garcia (San Andreas, Central Intelligence).

Sursă: cinemagia.ro

 

The Place, 2D

Titlu: Localul (Italia, comedie, 105 min., 2017) – subtitrare română

Trailer

Program:

07.21. (sâmbătă): 18:15

07.24. (marți): 21:00

07.26. (joi): 21:00

Descriere: Un necunoscut misterios stă în fiecare zi la aceeași masă a aceluiași restaurant, angajându-se să îndeplinească cele mai mari și aproape imposibile dorințe ale celor care se așează la masa lui, cerându-le, în schimb, să îndeplinească sarcini ciudate. Până unde vor merge aceștia pentru a obține ce-și doresc?

Sursă: cinemagia.ro

 

Hotel Transylvania: A Monster Vacation 3, 3D

Titlu: Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă (SUA animație, 97 min., 2018) – dubllaj român

Trailer

Program:

07.20. (vineri): 16:30

07.22. (duminică): 11:00

07.24. (marți): 11:00

07.25. (miercuri): 16:45

Descriere: În filmul de animaţie al Sony Pictures, Hotel Transylvania 3: Monştrii în vacanţă, îi revedem pe monştrii noştri favoriţi în timp ce se îmbarcă pe un vas de croazieră luxos, iar pe Drac luându-şi şi el o vacanţă de la administraţia hotelului. Ei călătoresc cu mare plăcere fiindcă se bucură de toate facilităţile şi ofertele de la bordul vasului de croazieră, de la jocul de volei şi până la excursii organizate în locuri exotice, sau şedinţele de bronz la lumina lunii. Dar această vacanţă de vis se va transforma într-un coşmar, atunci când Mavis realizează că Drac s-a îndrăgostit de căpitanul vasului, misterioasa Ericka, care ascunde un secret periculos, care ar putea distruge întreaga lume a monştrilor. Sony Pictures Animation prezintă Hotel Transylvania 3: Monştrii în vacanţă. Personajelor le dau viaţă: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, David Spade, Steve Buscemi, Keegan-Michael Key, Molly Shannon, Fran Drescher, Kathryn Hahn, Jim Gaffigan, Joe Jonas, Chrissy Teigen, Jaime Camil şi Mel Brooks. Regia îi aparţine lui Genndy Tartakovsky, iar producţia lui Michelle Murdocca. Scenariul este scris de Genndy Tartakovsky şi Michael McCullers. Muzica îi aparţine lui Mark Mothersbaugh, iar imaginea şi animaţia companiei Sony Pictures Imageworks Inc.

Sursă: cinemagia.ro

 

Budapest Noir, 2D

(Ungaria crimă, dramă, 95 min., 2017) – subtitrare română

N-15

Trailer

Program:

07.20. (vineri): 21:00

07.24. (marți): 19:00

07.25. (miercuri): 17:00

Descriere: Budapesta, 1936. Când Ungaria trebuie să decidă dacă va fi următorul aliat al Germaniei naziste, reporterul specializat pe omoruri Zsigmond Gordon are altele pe cap. Un cinic care crede că le-a văzut pe toate, Gordon primeşte un pont care îl conduce la locul unei crime din partea rău famată a oraşului. O tânără frumoasă şi bine îmbrăcată zace moartă, având asupra ei doar o carte de rugăciuni iudaice. Investigaţia îl va arunca pe Gordon într-o lume a pornografilor, a bordelurilor şi a celulelor comuniste cu tentacule până la cele mai înalte eşaloane ale puterii. Sapă tot mai adânc, neştiind în cine să se încreadă şi ce motive ulterioare stau în calea sa şi a adevărului.

Sursă: cinemagia.ro

 

Tag, 2D

Titlu: TAG: Dă-o mai departe (SUA, comedie, 100 min., 2018) – subtitrare română

N-15

Trailer

Program:

07.20. (vineri): 20:45

07.22. (duminică): 16:00

07.24. (marți): 19:00

Descriere: Timp de o lună, în fiecare an, cinci prieteni extrem de competitivi nu ţin cont de nicio regulă într-un joc de leapşa, pe care îl fac încă din clasa întâi – îşi riscă sănătatea, slujbele şi chiar relaţiile pentru a câştiga. Însă, acest an este cu totul special, pentru că jocul are loc în acelaşi timp cu nunta singurului participant neînvins, ceea ce l-ar putea prinde pentru prima dată cu garda jos. Dar el ştie că prietenii lui sunt gata de atac şi este pregătit.

Bazată pe fapte reale, comedia „TAG: Dă-o mai departe” este încă o dovadă a nebuniilor pe care le pot face unii oameni pentru a rămâne în fruntea clasamentului. O producţie Warner Bros. Pictures şi New Line Cinema, filmul are premiera în cinematografele din ţară începând cu 6 iulie.

Sursă: cinemagia.ro

 

Sicilian Ghost Story, 2D

Titlu: O poveste siciliană (Italia-Franța-Germania, dramă, 122 min., 2017) – subtitrare română

N-15

Trailer

Program:

07.22. (duminică): 18:00

07.25. (miercuri): 21:15

Descriere: Într-un sat sicilian aflat la marginea unei păduri, un băiat de 13 ani, Giuseppe, dispare. Luna, una dintre colegele lui de clasă, refuză să creadă că a dispărut băiatul de care este îndrăgostită și încearcă să rupă legea tăcerii. Pentru a-l găsi, cu riscul propriei vieți, pătrunde în lumea obscură în care prietenul ei este închis și către care lacul oferă o misterioasă cale de acces. Poveste fantastică, Sicilian Ghost Story revizitează mitul lui Romeo și al Juliettei, plasându-l în lumea nemiloasă a Mafiei.

Sursă: cinemagia.ro

 

Duck Duck Goose, 3D

Titlu: Raţă, raţă şi gâscan (SUA, China, animație, 91 min., 2018) – dublaj maghiar

Trailer

Program:

07.21. (sâmbătă): 11:00

07.22. (duminică): 11:00

Descriere: După ce s-a rănit într-un accident, un gâscoi aventuros este responsabilizat de doi orfani cu ochii mari, în timp ce se confruntă cu pericolele și frumusețea lumii din afară. Eroul nostru, Peng, respinge comunitatea de gâște din care face parte în încercarea de a-și trăi viața în proprii săi termeni. Peng este un gâscoi independent, care ar face mai degrabă orice, decât să se pregătească pentru viitoarea migrare. El crede că este mai bun decât oricine altcineva și își petrece timpul încercând cascadorii nebunești, la viteze și mai nebunești. Dar, după ce a salvat doi pui de rață rătăciți, Chi și Chao, din ghearele unei pisici excentrice și periculoase pe nume Banzou, cei doi îl percep pe Peng ca pe un părinte. Cu o iarnă paralizantă la orizont, Peng este de acord să aibă grijă de cei doi pui din frica că leziunea lui ar putea fi descoperită de Banzou și de alți prădători. În această întâlnire neașteptată, Peng va începe o călătorie frumoasă și periculoasă, iar pe parcurs va înțelege puterea iubirii necondiționate, sub forma a doi pui de rață orfani, care, de asemenea, cresc percepându-l ca fiind cel mai bun tată pe care l-ar putea avea vreodată.

Sursă: cinemagia.ro

 

Ocean’s 8, 2D

Titlu: Ocean’s 8: Jaf cu clasă (SUA, acțiune, 90 min., 2018) – subtitrare română

Trailer

Program:

07.22. (duminică): 18:15

Descriere: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna și Helena Bonham Carter fac echipă din 22 iunie pe marile ecrane, în mult așteptata producție a verii de la Warner Bros. Pictures – “Ocean’s 8: Jaf cu Clasă”. Cinci ani, opt luni, 12 zile… și timpul trece în continuare. Atât de mult a trecut de când Debbie Ocean (Sandra Bullock) proiectează cel mai mare jaf din viața ei. Pentru asta are nevoie de o echipă de profesioniste în domeniu, începând cu partenera ei de încredere Lou Miller (Cate Blanchett). Împreună recrutează specialistele: bijutierul Amita, hoața de buzunare Constance, experta în garduri Tammy, hacker-iţa Nine Ball și designerul vestimentar Rose.

Ținta este un superb colier din diamante în valoare de 150 de milioane de dolari, purtat de actrița Daphne Kluger (Anne Hathaway) care va fi starul celui mai mare eveniment al anului – Gala Met. Planul este perfect, însă totul trebuie să decurgă fără nicio abatere dacă echipa vrea să pună mâna pe diamante. Totul se face la vedere. Din distribuția filmului mai fac parte James Corden ca detectiv de asigurări care trebuie să adune toate dovezile, iar Richard Armitage ca partenerul lui Kluger la Gală. Warner Bros. Pictures prezintă, în asociere cu Village Roadshow Pictures, o producție Rahway Road, aventura explozivă “Ocean’s 8: Jaf cu Clasă”, din 22 iunie pe marile ecrane din țară.

 

Jurassic World: Fallen Kingdom, 3D

Titlu: Jurassic World: Un regat în ruină (SUA, Spania, aventură, 128 min., 2018) –  dublaj maghiar

Trailer

Program:

07.21. (sâmbătă): 16:00 M

Descriere: Au trecut trei ani de când parcul tematic și stațiunea de lux Jurassic World au fost distruse de dinozaurii care au scăpat din captivitate. Insula Nubar este acum abandonată de oameni, iar dinozaurii care au supraviețuit sunt acum pe cont propriu în junglă. Când vulcanul adormit de pe insulă dă semne de reactivare, Owen și Claire lansează o campanie pentru a salva dinozaurii care au mai rămas de la erupția iminentă a vulcanului. Owen e hotărât să-l găsească pe Blue, raptorul său lider, care e dispărut în sălbăticie, iar Claire a ajuns să respecte aceste creaturi care au devenit acum o cauză în care crede și pentru care se luptă. Cei doi ajung pe insulă cu misiunea de a salva dinozaurii, dar descoperă o conspirație care ar putea reîntoarce întreaga noastră planetă la o stare de lucruri extrem de periculoasă, și care nu a mai fost văzută din timpuri preistorice. Plin de aventuri, mister și suspans, acest nou capitol din Jurassic World ne prilejuiește reîntâlnirea cu personajele noastre favorite și cu dinozaurii pe care îi îndrăgim din capitolul anterior, și ne promite noi aventuri, mai terifiante și mai emoționante ca nicidoată, odată cu introducerea în poveste a unor specii noi.

Sursă: cinemagia.ro

 

Book Club, 2D

Titlu: Clubul femeilor dezlănţuite (SUA, comedie, 104 min., 2018) – subtitrare română, dublaj maghiar

Trailer

Program:

07.21. (sâmbătă): 18:30 M

07.26. (joi): 16:30 M

Descriere: Book Club urmărește viața a patru prietene foarte bune și schimbările care se produc în viața lor atunci când în clubul lor de lectură se citește “Fifty Shades of Grey”.

Patru femei, patru prietene de-o viață, fac parte dintr-un club de lectură care se întâlnește lunar. Diane a rămas recent văduvă după 40 de ani de căsătorie. Jane se bucură de partenerul ei fără nicio obligație. Sharon încă se luptă să treacă peste un divorț de zeci de ani, iar căsătoria lui Carol se află într-o criză după 35 de ani. Cu toate acestea, viața acestor patru prietene este transformată radical după ce ajung să citească infamul “Fifty Shades of Grey”, care le catapultează într-o serie de alegeri și decizii scandaloase. De la descoperirea unei noi romanțe, la reaprinderea unor flăcări vechi, ele se inspiră reciproc pentru a face din capitolul următor, cel mai bun capitol al vieții lor. Book Club (2018) este o comedie sinceră care arată că viața poate începe din nou la orice vârstă.

 

Ant-Man and the Wasp, 3D

Titlu: Omul Furnică şi Viespea (Anglia-SUA, acțiune, 118, 2018) – subtitrare română

Trailer

Program:

07.20. (vineri): 16:45

07.22. (duminică): 16:00

07.24. (marți): 18:45

Descriere: În Universul Cinematografic Marvel apare un nou capitol: „Ant-Man and The Wasp”, care îi are în rolurile principale pe super-eroii cu abilitatea incredibilă de a se micşora. În intervalul tulbure de după „Captain America: Răzvoi Civil”, Scott Lang (interpretat de Paul Rudd) se luptă cu consecinţele alegerilor pe care trebuie să le facă atât în rolul lui de super-erou, cât şi în acela de părinte. Pe măsură ce se străduieşte să găsească un echilibru între viaţa personală şi responsabilităţile de Ant-Man, el e însărcinat de Hope van Dyne (Evangeline Lilly) şi de Dr. Hank Pym (Michael Douglas) cu o nouă misiune urgentă şi periculoasă. Scott trebuie să-şi pună din nou costumul de Om Furnică (Ant-Man) şi să înveţe să lupte alături de Viespe (The Wasp) ca o echipă, pentru a descoperi nişte secrete primejdioase, învăluite în trecut şi uitare.

Sursă: cinemagia.ro

 

Program zilnic

Vineri la cinema (20 iulie)

16:30 –  HOTEL TRANSYLVANIA: A MONSTER VACATION 3, 3D

Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă (SUA animație, 97 min., 2018) – dublaj român

16:45 – ANT-MAN AND THE WASP, 3D

Omul Furnică şi Viespea (Anglia-SUA, acțiune, 118, 2018) – subtitrare română

18:30 – MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN, 2D

Mamma Mia! O luăm de la capăt (SUA, comedie muzical, 113 min., 2018) – dublaj maghiar

19:00 – SKYSCRAPER, 3D

Infernul din zgârie-nori (SUA, acțiune, 102 min., 2018) – dublaj maghiar

20:45 – TAG, 2D

TAG: Dă-o mai departe (SUA, comedie, 100 min., 2018) – subtitrare română

21:00 – BUDAPEST NOIR, 2D

Budapest Noir (Ungaria crimă, dramă, 95 min., 2017) – subtitrare română

 

Sâmbătă la cinema (21 iulie)

11:00 –   DUCK DUCK GOOSE, 3D

Raţă, raţă şi gâscan (SUA, China, animație, 91 min., 2018) – dublaj maghiar

11:00 –  HOTEL TRANSYLVANIA: A MONSTER VACATION 3, 3D

Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă (SUA animație, 97 min., 2018) – dublaj român

16:00 – JURASSIC WORD: FALLEN KINGDOM, 3D

Jurassic World: Un regat în ruină (SUA, Spania, aventură, 128 min., 2018) – dublaj maghiar

16:00 – MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN, 2D

Mamma Mia! O luăm de la capăt (SUA, comedie muzical, 113 min., 2018) – subtitrare română

18:15 – THE PLACE, 2D

Localul (Italia, comedie, 105 min., 2017) – subtitrare română

18:30 – BOOK CLUB, 2D

Clubul femeilor dezlănţuite (SUA, comedie, 104 min., 2018) – subtitrare română

20:15 – MARIA BY CALLAS, 2D

Maria by Callas (Franța, film documentar, 113 min., 2017) – dublaj maghiar

20:45 – THE EQUALIZER 2, 2D

Equalizer 2 (SUA, Thriller, Acțiune, Crimă, 2018) – subtitrare română

 

Duminică la cinema (22 iulie)

11:00 – DUCK DUCK GOOSE, 3D

Raţă, raţă şi gâscan (SUA, China, animație, 91 min., 2018) – dublaj maghiar

11:00 –  HOTEL TRANSYLVANIA: A MONSTER VACATION 3, 3D

Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă (SUA animație, 97 min., 2018) – dublaj român

16:00 –  TAG, 2D

TAG: Dă-o mai departe (SUA, comedie, 100 min., 2018) – subtitrare română

16:00 – ANT-MAN AND THE WASP, 3D

Omul Furnică şi Viespea (Anglia-SUA, acțiune, 118, 2018) – subtitrare română

18:00 – SICILIAN GHOST STORY, 2D

O poveste siciliană (Italia-Franța-Germania, dramă, 122 min., 2017) – subtitrare română

18:15 – OCEAN’S 8, 2D

Ocean’s 8: Jaf cu clasă (SUA, acțiune, 90 min., 2018) – subtitrare română

20:15 –  MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN, 2D

Mamma Mia! O luăm de la capăt (SUA, comedie muzical, 113 min., 2018) – dublaj maghiar

20:30 – SKYSCRAPER, 3D

Infernul din zgârie-nori (SUA, acțiune, 102 min., 2018) – subtitrare română

 

Marți la cinema (24 iulie)

16:45 – SKYSCRAPER, 3D

Infernul din zgârie-nori (SUA, acțiune, 102 min., 2018) – dublaj maghiar

16:45 –  MARIA BY CALLAS, 2D

Maria by Callas (Franța, film documentar, 113 min., 2017) – dublaj maghiar

19:00 – BUDAPEST NOIR, 2D

Budapest Noir (Ungaria crimă, dramă, 95 min., 2017) – subtitrare română

19:00 – TAG, 2D

TAG: Dă-o mai departe (SUA, comedie, 100 min., 2018) – subtitrare română

21:00 –  THE EQUALIZER 2, 2D

Equalizer 2 (SUA, Thriller, Acțiune, Crimă, 2018) – subtitrare română

21:00 –  THE PLACE, 2D

Localul (Italia, comedie, 105 min., 2017) – subtitrare română

 

Miercuri la cinema (25 iulie)

16:45 –  HOTEL TRANSYLVANIA: A MONSTER VACATION 3, 3D

Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă (SUA animație, 97 min., 2018) – dublaj român

17:00 –  BUDAPEST NOIR, 2D

Budapest Noir (Ungaria crimă, dramă, 95 min., 2017) – subtitrare română

18:45 – ANT-MAN AND THE WASP, 3D

Omul Furnică şi Viespea (Anglia-SUA, acțiune, 118, 2018) – subtitrare română

19:00 – MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN, 2D

Mamma Mia! O luăm de la capăt (SUA, comedie muzical, 113 min., 2018) – subtitrare română

21:00 –  SKYSCRAPER, 3D

Infernul din zgârie-nori (SUA, acțiune, 102 min., 2018) – subtitrare română

21:15 – SICILIAN GHOST STORY, 2D

O poveste siciliană (Italia-Franța-Germania, dramă, 122 min., 2017) – subtitrare română

 

Joi la cinema (26 iulie)

16:30 – BOOK CLUB, 2D

Clubul femeilor dezlănţuite (SUA, comedie, 104 min., 2018) – subtitrare română

16:30 – MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN, 2D

Mamma Mia! O luăm de la capăt (SUA, comedie muzical, 113 min., 2018) – dublaj maghiar

18:30 – THE EQUALIZER 2, 2D

Equalizer 2 (SUA, Thriller, Acțiune, Crimă, 2018) – subtitrare română

18:45 –  MARIA BY CALLAS, 2D

Maria by Callas (Franța, film documentar, 113 min., 2017) – dublaj maghiar

21:00 –  SKYSCRAPER, 3D

Infernul din zgârie-nori (SUA, acțiune, 102 min., 2018) – dublaj maghiar

21:00 –  THE PLACE, 2D

Localul (Italia, comedie, 105 min., 2017) – subtitrare română

Publicitate
banner we radio