Meteo

Prognoza meteo. Sfârşitul de săptămână vine cu ploi şi temperaturi în scădere

VINERI

Vremea va fi caldă, călduroasă în regiunile sudice și sud-estice și pe arii restrânse în rest. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, ziua local în nord, centru și est și izolat în rest, iar noaptea mai ales în regiunile vestice, sud-vestice și parțial în cele centrale. Pe spații mici, cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 23 de grade.

SÂMBĂTĂ

Vremea va fi instabilă și se va răci. Cerul va avea înnorări temporar accentuate, ziua în cea mai mare parte a țării, iar seara și noaptea îndeosebi în jumătatea de est. Vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Pe arii restrânse, se vor acumula cantități importante de apă și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 28 de grade, iar cele minime între 11 și 20 de grade.

DUMINICĂ

Vremea va fi răcoroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice mai ales în prima parte a intervalului. La început, acestea se vor semnala în sud-estul și estul teritoriului, iar din orele prânzului în zonele de deal și de munte și izolat în regiunile sudice și centrale. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 19 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

LUNI

Valorile termice vor fi în ușoară creștere. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în nordul teritoriului, precum și în zonele montane, unde local vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 24 și 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 20 de grade.

banner we radio