Ştiri

Prognoza meteo. Cum vor fi ultimele zile ale lunii martie şi primul weekend din aprilie

Miercuri vremea va fi predominant frumoasă şi mult mai caldă decât în mod obişnuit pentru sfârşitul lunii martie, cu temperaturi maxime ce se vor încadra între 16 şi 24 de grade.

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană înaltă.

Publicitate

Prognoza meteo pentru joi, 30 martie

Vremea se va răci puţin, în special în jumătatea nordică a ţării. Cerul va fi temporar înnorat şi va ploua în timpul zilei, local în regiunile centrale, nordice, estice şi izolat în rest. În zonele montane, precipitaţiile vor fi mixte.

Prognoza meteo pentru vineri, 31 martie

Valorile termice vor fi în scădere, dar vremea va fi frumoasă în general.

Cerul va deveni variabil şi va avea câteva înnorări temporare la începutul zilei în regiunile sudice şi sud-vestice, dar condiţiile de ploaie sunt reduse.

Prognoza meteo pentru sâmbătă, 1 aprilie

Vremea va fi predominant frumoasă și în încălzire. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 21 de grade, ușor mai scăzute în estul Dobrogei, iar cele minime se vor situa între 0 și 9 grade, mai mici, spre -5 grade, în depresiunile intramontane. Se va produce brumă pe arii restrânse în estul și în sud-estul Transilvaniei și cu totul izolat în rest, iar în zonele joase vor fi condiții de ceață.

De duminică până marţi, vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice se vor situa în cea mai mare parte a țării peste cele normale în primele zile de aprilie. Probabilitatea de apariție a ploilor va crește spre sfârșitul intervalului, îndeosebi în centrul, nordul și vestul teritoriului.

Publicitate
Publicitate
banner we radio