Ştiri locale

Produsele şi firmele locale, invitate să se promoveze prin tombola organizată de Zilele Sfântu Gheorghe

Producătorii şi firmele locale au posibilitatea de a-şi promova produsele şi serviciile prin intermediul tradiţionalei tombole organizate cu prilejul Zilelor municipiului Sfântu Gheorghe, au anunţat organizatorii.

Aceştia au precizat că anul acesta doresc să pună accent pe „valorile locale şi comunitare”, iar producătorii şi firmele locale pot oferi premii pentru tombolă.

Publicitate

„La ediţia aniversară cu numărul 30 a Zilelor Sfântu Gheorghe, organizatorii readuc în cadrul evenimentului unul dintre cele mai populare programe ale anilor trecuţi, şi anume Tombola cu premii. În acest sens, oferim posibilitatea firmelor care doresc să ofere premii în cadrul Tombolei să anunţe intenţia prin email la zilelesfantugheorghe@sepsi.ro, până la data de 18 aprilie. Pot fi oferite premii în valoare de minim 500 lei/premiu, care constau în produse sau vouchere valorice pentru produse sau servicii, cu menţiunea că ne dorim să punem accent în cadrul tombolei pe valorile locale şi comunitare. În acest sens, aşteptăm inclusiv producători şi firme locale mai mici, pentru care tombola poate fi un mod de promovare a produselor”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a evenimentului.

Organizatorii au precizat că societăţile comerciale participante vor beneficia de un pachet de reclame proporţional cu valoarea premiilor oferite.

„Aflându-ne la o ediţie a nostalgiei, ne vom aduce aminte de anii în care premiile de la tombolă erau prezentate locuitorilor în vitrinele Primăriei, astfel că şi în acest an premiile vor putea fi văzute în zona centrală a oraşului”, se mai arată în postarea pe reţeaua de socializare.
Biletele la tombolă vor fi puse în vânzare în cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe, în perioada 23-30 aprilie, la preţul de 10 lei bucata, iar tragerea la sorţi a câştigătorilor va avea loc în ultima seară a festivalului.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio