Info Trafic

Prinşi la Vâlcele după ce au lovit o maşină în Sfântu Gheorghe şi au părăsit locul accidentului

În data de 10 februarie a.c., în jurul orei 01:40, polițiștii Biroului Rutier Sfântu Gheorghe, au fost sesizați cu privire la faptul că, la intersecția străzilor Laszlo Ferenc cu strada Tancsics Mihaly, din municipiul Sfântu Gheorghe, în timpul efectuării manavrei de mers înapoi, un vehicul a acroșat un autoturism staționat, după care a părăsit locul evenimentului.

În scurt timp, polițiștii au identificat vehiculul pe DN 13E, staționat în dreptul unui imobil din localitatea Vâlcele. În interiorul acestui se aflau doi bărbați, cel de pe locul șoferului, de 36 de ani și cel de pe locul pasagerului dreapta, de 35 de ani.

Bărbatul de 36 de ani a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, iar la testarea celui de 35 de ani, rezultatul a fost de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conduși la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, ambii au refuzat prelevarea probelor.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, în care polițiștii continuă cercetările și pentru stabilirea celui care a condus vehiculul în momentul producerii evenimentului rutier.

(Biroul de Presă al IPJ Covasna)

Publicitate
banner we radio