Ştiri locale

Primăria Târgu Secuiesc se pregătește de sărbători: concurs de desene de iarnă pentru elevi. Cele mai frumoase desene vor fi transformate în felicitări de Crăciun

Pentru al doisprezecelea an la rând, Primăria Târgu Secuiesc organizează un concurs de desene cu tematica sărbătorilor de iarnă, pentru preșcolarii și elevii înscriși în unitățile de învățământ din municipiu și din cele patru sate aparținătoare. Cele mai frumoase lucrări vor fi transformate în felicitări de Crăciun, transmit reprezentanții instituției.

Concursul se va derula până în data de 20 noiembrie, timp în care copiii de grădiniță, elevii claselor primare, gimnaziale și liceenii își pot înscrie desenele la secretariatele unităților de învățământ la care sunt înscriși.

Publicitate

„Așa cum a devenit deja o tradiție, Primăria Târgu Secuiesc lansează concursul de desene de iarnă, în urma căruia cele mai frumoase patru desene vor fi folosite ca felicitări de Crăciun ale instituției. Pentru a 12-a oară, concursul este deschis copiilor de grădiniță și școlarilor din oraș și din satele aparținătoare Ruseni, Săsăuși, Tinoasa și Lunga (…) Înscrierile pot fi trimise în patru categorii de vârstă – grădiniță, preșcolari și clasele I–IV, V–VIII și IX–XII. Desenele vor fi evaluate de un juriu, iar cele mai bune patru, câte unul pentru fiecare categorie, vor fi folosite ca felicitări de Crăciun de către primărie și școli. Câștigătorii vor primi un pachet cadou din partea Primăriei”, transmit reprezentanții instituției.

Conform regulamentului de concurs, desenele trebuie să fie realizate în format A3 landscape, iar elevii și preșcolarii pot alege teme precum Adventul, iarna sau Crăciunul.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio