Ştiri locale

Primăria Târgu Secuiesc, apel la populație pentru identificarea unui bărbat filmat aruncând deșeuri lângă un tomberon din parc

Primăria și Poliția Locală Târgu Secuiesc au lansat un apel prin care roagă populația să ajute la identificarea unui bărbat, surprins marți seara de camerele de supraveghere instalate în parcul Molnár Józsiás din municipiu, în timp ce golea un tomberon plin cu deșeuri menajere pe jos, chiar în fața punctului de colectare a deșeurilor.

În imagini (AICI) se poate observa cum bărbatul trage după el tomberonul până în dreptul punctului de colectare, ridică capacul pentru a goli deșeurile în interior, dar acesta se închide, astfel că bărbatul decide să răstoarne conținutul tomberonului pe jos, după care, fără nicio remușcare, se face nevăzut.

Publicitate

„În data de 29.08.2023, în jurul orei 19:48, o persoană necunoscută a dus gunoi menajer în parcul Molnár Józsiás și l-a golit lângă tomberon. Rugăm persoanele care pot da detalii să contacteze Politia Locală”, se arată în postarea distribuită de Primărie și Poliția Locală.

Pe Facebook oamenii sunt convinși că este vorba despre o persoană care locuiește în zonă, având în vedere că este puțin probabil ca cineva să care un tomberon de asemenea dimensiuni pe o distanță mare.

(Ioana Ardeleanu)

Foto: captură video Poliția Locală Târgu Secuiesc

Publicitate
banner we radio