Sport, Ştiri locale

Primăria Sfântu Gheorghe răspunde ironiei lui Denis Alibec cu “baraca” de la Stadionul Municipal

Primăria Sfântu Gheorghe a reacţionat duminică dimineaţă la declaraţia fotbalistului Denis Alibec, care la sosirea pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe pentru meciul Sepsi OSK – Astra Giurgiu a ironizat vestiarul oaspeţilor, întrebând: “Ce-i cu baraca asta, mă?”.

Redăm mai jos comunicatul Primăriei:

“În primul rând dorim să felicităm echipa Sepsi OSK pentru victoria de sâmbătă seară împotriva echipei Astra Giurgiu în Liga 1 de fotbal şi le dorim succes jucătorilor şi stafului în continuare. Sperăm cu toţii la o clasare cât mai sus în clasamentul final al primului eşalon.

Însă aşa cum ne-am obişnuit în peisajul fotbalistic din România, de multe ori performanţele sportive trec în planul secund, ieşind în prim plan unele declaraţii de can-can.

Aşa s-a întâmplat în presa sportivă şi înaintea partidei de sâmbătă de la Sfântu Gheorghe, când la sosirea autocarului Astrei la Stadionul Municipal, jucătorul Denis Alibec a întrebat ironic „Ce-i cu baraca asta?”. Fostul jucător al naţionalei făcea referire la vestiarul oaspeţilor, amenajat de clubul Sepsi OSK într-un container de tipul celor de la tribuna oficială.

Deși pe dinafară nu dă senzaţia unui vestiar modern, în interior încăperea nu face diferența față de un vestiar obișnuit. Camera dispune de dușuri, precum și de toate utilitățile unui vestiar al unei echipe de Liga 1.

Încă o dată, este de lăudat efortul pe care conducerea clubului Sepsi OSK l-a făcut pentru a crea toate condiţiile de omologare şi desfăşurare în condiţii optime ale meciurilor din Liga 1 pe un stadion care nu este al clubului.

Este un motiv în plus pentru care trecerea Stadionului Municipal în administrarea Primăriei Sfântu Gheorghe nu ar aduce decât beneficii atât fotbalului local, locuitorilor care fac mişcare la stadion, dar, iată, şi imaginii oraşului.

Municipalitatea este dispusă să investească în modernizarea bazei din cartierul Simeria, lucru pe care Guvernul nu l-a făcut în ultimii mulţi ani de zile.

Încă o dată felicităm clubul Sepsi OSK pentru performanţe şi le dorim succes în continuare!

(Biroul de Imagine al Primăriei)”

banner we radio