Sfântu Gheorghe
Ştiri locale

Primăria Sfântu Gheorghe caută un logo pentru Zilele oraşului şi oferă un premiu de 3.500 de lei

Primăria Sfântu Gheorghe, care va organiza în luna aprilie a 25-a ediţie a Zilelor oraşului, caută un nou logo pentru acest eveniment, care să-l reprezinte într-o manieră clasică pe patronul spiritual al oraşului.

Coordonatoarea Biroului de comunicare şi imagine al Primăriei Sfântu Gheorghe, Barta Monika, a declarat, marţi, că autorităţile locale au pus la bătaie un premiu de 3.500 de lei pentru cel mai bun proiect.

Publicitate

„De mulţi ani avem un logo bazat pe figura jucăuşului Şuşu, un mic balaur, dar cu ocazia acestei aniversări ne-am gândit să schimbăm logo-ul şi să ne bazăm pe figura clasică a cavalerului Sfântu Gheorghe învingând balaurul, care are un mesaj simbolic. Credem că e important să ne bazăm pe acest mesaj şi dacă în anii anteriori am avut o imagine jucăuşă, acum să fie una clasică. Vrem un logo minimalist, dar cu aspect elegant şi clasic, care să fie uşor de recunoscut şi reţinut”, a declarat Barta Monika.

Potrivit acesteia, designerii pot interpreta liber tema cunoscutei legende a Sfântului Gheorghe învingând balaurul, cu condiţia păstrării mesajului iniţial.

Termenul limită de predare a logo-urilor este 5 martie a.c. la Biroul de imagine al Primăriei Sfântu Gheorghe, unde cei interesaţi pot obţine informaţii suplimentare, iar câştigătorul va fi anunţat pe 7 martie. Anul acesta Zilele oraşului vor avea loc în perioada 16-24 aprilie.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio