Ştiri locale

Primăria Sfântu Gheorghe caută o locaţie potrivită pentru un spaţiu închis pentru biciclete

UPDATE: Depozitul pentru biciclete va fi amplasat pe strada Scurtă

A existat un mare interes pentru suportul de depozitare a bicicletelor cu 18 locuri oferit de Primăria Sfântu Gheorghe

Publicitate

Primăria Sfântu Gheorghe a lansat joi un apel pentru a găsi o locație adecvată în zonele rezidențiale pentru un depozit de biciclete cu 18 locuri. A existat un mare interes al locuitorilor pentru structura metalică, însă conform anunţului iniţial, depozitul va fi acordat primei persoane care a îndeplinit condițiile cerute, astfel că depozitul ajunge la locuitorii de pe strada Scurtă, nr.6, sc. B.

Solicitanții au trebuit să prezinte o listă cu acordul majorităţii locuitorilor pentru amplasarea depozitului, dar şi să ofere o locație adecvată pentru a-l amplasa. În prima zi de la lansarea anunţului, un total de 4 solicitanți au îndeplinit condițiile.

Acesta este cel de-al patrulea depozit pentru biciclete amplasat de Primăria Sfântu Gheorghe, după cel de pe Aleea Căminului din anul 2019, pentru câştigătorii concursului zonelor verzi rezidenţiale, cel de pe strada Ţigaretei şi cel din spatele blocului 20 de pe strada Crângului amplasat recent.

În viitorul apropiat, personalul Primăriei va contacta toți solicitanții și, după examinarea locațiilor recomandate, unde este posibil va amplasa depozite pentru biciclete adaptate nevoilor din fiecare zonă.

___________________

Ştirea iniţială:

Locuitorii oraşului pot primi gratuit structura metalică pentru depozitarea în siguranţă a 18 biciclete

Primăria Sfântu Gheorghe a instalat recent un spaţiu închis de depozitare a bicicletelor cu  18 locuri în spatele blocului 20 de pe strada Crângului. O structură similară este în posesia municipalității, pe care ar dori să o amplaseze după ce va găsi o locație adecvată.

Depozitul amplasat recent a fost premiul cel mare al concursului de anul trecut al celor mai frumoase zone verzi, însă locuitorii din blocul câștigător de pe strada Puskás Tivadar nu au avut nevoie de acesta. 

De asemenea, Primăria mai are o structură închisă de depozitare a bicicletelor, care poate fi solicitată gratuit de către cei care locuiesc într-un bloc. Dacă majoritatea locuitorilor unui bloc este de acord în scris cu aducerea structurii cu 18 locuri și pot oferi o locație adecvată, primul solicitant va primi depozitul. Municipalitatea va livra și amplasa containerul în locația selectată.

Doritorii pot anunţa intenţia de a primi depozitul pentru biciclete la secretariatul viceprimarului Tóth-Birtan Csaba la numărul de telefon 0267 316 901. Primul solicitant care îndeplinește condițiile de mai sus va primi depozitul pentru biciclete. 

Publicitate
banner we radio