Ştiri locale

Primăria Sfântu Gheorghe a felicitat cuplurile care au aniversat nunta de aur, diamant şi chiar platină

O ceremonie de felicitare a cuplurilor care aniversează nunta de aur sau de diamant a avut loc duminică la Casa Căsătoriilor din cadrul Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe. Cele 20 de cupluri care au aniversat nunta de aur (50 de ani de căsnicie) și câte un cuplu care a sărbătorit 60, respectiv 70 de ani de căsnicie, au fost felicitate de primarul Antal Árpád, viceprimarul Vargha Fruzsina și pastorul Bisericii reformate fortificate din Sfântu Gheorghe, Dénes Katinka.

Primarul Antal Árpád a felicitat cuplurile participante pentru exemplul oferit tinerilor. „Le mulțumesc şi pentru ceea ce au făcut pentru oraș, pentru că au creat valoare în domeniul în care au activat. Ați construit acest oraș și încercăm să continuăm această muncă”, a subliniat primarul.

„Astăzi vă sărbătorim pe dumneavoastră, astăzi ne-am adunat pentru dumneavoastră. Ceremoniile de acest gen ne apropie și vă apropie, pentru că drumurile și poveștile de viață similare, sau chiar etapele diferite ale vieții, pot fi interesante și emoționante pentru noi toți”, a spus viceprimarul Vargha Fruzsina în discursul ei.

„Atunci când Dumnezeu îi atribuie cuiva o pereche, îi atribuie una care să fie prețuită, iubită și apărată”, a spus şi Dénes Katinka, pastor reformat.

Primăria Sfântu Gheorghe a creat o tradiție și de mai bine de 10 ani sărbătorește cuplurile care au împlinit 50, 60 sau chiar 70 de ani de căsnicie. Până în prezent, aproape 320 de cupluri au fost felicitate pentru perseverența, fidelitatea și dragostea lor. Ceremonia din acest an a inclus un buchet de flori, o felicitare aniversară și un prânz pentru cuplurile de vârstnici. Molnár Anita, elevă a Liceului de Arte „Plugor Sándor”, și profesorul ei, Lőfi Gellért, au cântat la vioară și pian, ceea ce a făcut ca atmosfera evenimentului să fie și mai festivă.

(Biroul de Imagine şi Comunicare al Primăriei Sfântu Gheorghe)

Publicitate
banner we radio