Ştiri locale

Premiu de 1.000 lei pentru cea mai frumos împodobită casă din Întorsura Buzăului

Casa cu cele mai frumoase decorațiuni de Crăciun va fi premiată de Primăria Întorsura Buzăului cu suma de 1.000 de lei.

Concursul a fost anunțat pe pagina de Facebook a Primăriei, care îi invită pe locuitori ca până în data de 24 decembrie să trimită fotografii și, totodată, să voteze casa cu cele mai frumoase straie de sărbători.

Publicitate

Premiul este pus la bătaie de consilierii USR Plus care și-au propus să transforme evenimentul într-o tradiție.

„Pentru că de sărbători ne împodobim sufletele dar și casele, vrem să lansăm pe această cale o provocare, un concurs: Cea  mai frumoasă casă împodobită  de sărbători, care va fi premiată cu suma de 1.000 de lei (…) Desemnarea câștigătorului se va face online așa că din data de 21 și până în 24 decembrie așteptăm  fotografii pe pagina Primăriei Întorsura Buzăului, unde puteți aprecia și desemna câștigatorul. Pentru noi, decembrie înseamnă bucurie, zâmbet, iubire, bunătate, credință, familie! Haideți să ne păstrăm aceste valori pe care le avem cu toții și pe care nu ni le poate lua nimeni”, se arată într-o postare pe pagina instituției.

Tot în această perioadă, Primăria Întorsura Buzăului derulează o campanie de ajutorare a persoanelor care au neajunsuri financiare. Peste 100 de pensionari care au venituri lunare sub 800 de lei, dar și peste 60 de familii care beneficiază de ajutor social primesc mese calde, iar pentru acestea din urmă sunt asigurate și lemne pentru încălzire în valoare de 280 de lei.

(Ioana Ardeleanu)

Foto ilustrativ

Publicitate
banner we radio