Ştiri locale

Poliția a identificat autorul agresiunii de duminică de pe strada Lunca Oltului din Sfântu Gheorghe

Persoana care a fost agresată de suporterii oaspeți în apropierea magazinului Kaufland de pe strada Lunca Oltului din Sfântu Gheorghe înainte de meciul dintre Sepsi OSK și “U” Cluj de duminică după-amiază l-a contactat pe primarul Municipiului Sfântu Gheorghe, în urma unui apel făcut de acesta luni, într-o conferință de presă.

„Bărbatul care a fost victima agresiunii de duminică m-a contactat, iar apoi ne-am coordonat cu poliția, care m-a informat că a demarat o anchetă şi din câte am înţeles a identificat autorul, se fac cercetări în continuare, fiind deschis un dosar penal pentru lovire și distrugere. E important ca în astfel de situaţii să sunăm la 112 pentru ca organele abilitate să poată interveni cât mai prompt”, a declarat primarul Antal Árpád.

Potrivit bărbatului agresat, acesta nu a fost prezent la locul faptei în calitate de suporter, ci era în drum spre cumpărături, când în apropierea supermarketului i-a certat pe fanii oaspeți că ar fi aruncat gunoaie pe jos. Aceştia însă au ripostat, urmând o altercaţie între cei prezenţi.

Publicitate
banner we radio