Ştiri

Pokemon Go intră în istorie! 100 de milioane de oameni au descărcat aplicaţia în mai puţin de o lună

Inevitabilul s-a intamplat!

In mai putin de o luna de la lansare si la doar o saptamana de cand s-a anuntat depasirea pragului de 50 de milioane de descarcari ale aplicatiei pe Android, Pokemon Go a depasit 100 de milioane de instalari la nivel global!

Pokemon Go a fost lansat pe 6 iulie in SUA, Noua Zeelanda si Australia, pentru ca apoi sa apara in alte peste 30 de tari. Iar pentru dezvoltatorii de la Niantic se dovedeste a fi un succes uimitor – jocul genereaza in fiecare zi 10 milioane de dolari!

Publicitate

Interesant este ca succesul Pokemon Go nu a venit de la utilizatorii care foloseau alte aplicatii sau jocuri. Veniturile zilnice pentru jocuri, excluzand Pokemon Go, au revenit la nivelul la care se aflau inainte de lansarea jocului – a existat un mic declin doar in prima saptamana dupa lansarea Pokemon Go.

 \"\"

In plus, nici alte aplicatii populare precum Facebook, Tinder sau Snapchat nu au inregistrat vreun declin. Astfel, conform Android Authority, Pokemon Go poate fi creditat cu \”obtinerea cu succes a unei parti mari din ceea ce era inainte <timpul in care nu se sta pe telefon>\”.

(yoda.ro)

Publicitate
Publicitate
banner we radio