Meteo, Ştiri

Prognoza meteo pentru următoarele zile: ploile se mai opresc şi vremea devine călduroasă

Meteorologii anunţă că vremea se va ameliora semnificativ în privința precipitațiilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, după-amiaza și seara, local în sud-vestul țării și izolat în rest. În weekend, vremea va deveni călduroasă în cea mai mare parte a țării.

JOI În zonele de deal și de munte, precum și în regiunile vestice, nord-vestice și centrale vor fi perioade de timp în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta, local, prin averse și descărcări electrice. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor apărea izolat, după-amiaza și seara. Vântul va prezenta unele intensificări în sud-estul țării, dar de scurtă durată și în timpul ploilor.

Publicitate

Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 32 de grade, cu cele mai mari valori in nor5dul Crisanei, in Maramures si in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 12 și 22 de grade.

VINERI Vremea se va ameliora semnificativ în privința precipitațiilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, după-amiaza și seara, local în sud-vestul țării și izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est, dar de scurtă durată și în rest în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 24, 25 grade in estul Transilvanieie și 32 de grade in Campia de vest, iar cele minime între 12 și 22 de grade, mai scăzute în estul Transilvaniei.

SAMBATA Vremea va fi călduroasă, în special în vestul, sudul și sud-estul țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi în orele amiezii, când pe arii restrânse la munte și posibil izolat în rest vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 27 și 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 22 de grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

DUMINICA Vremea va deveni călduroasă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și seara, când pe spații mici îndeosebi la munte vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 13 și 22 de grade.

DE LUNI PANA MIERCURI Vremea va fi călduroasă, în special în vestul, sudul și sud-estul țării. Instabilitatea atmosferică se va accentua treptat și va cuprinde majoritatea regiunilor.

 

Publicitate
banner we radio