Ştiri

Pilotul Titi Aur, internat în spital cu COVID-19: „După șase zile cu mască de oxigen am reușit să respir 20 de minute fără mască. Din păcate mai există și minți ’zăpăcite’ care susțin că e fake”

Pilotul Titi Aur, internat în spitalul din Bârlad după infectarea cu coronavirus, spune că „s-a născut a doua oară” după ce a respirat singur timp de 20 de minute, după șase zile cu mască de oxigen:

„Dupa sase zile cu masca de oxigen la doua surse cu peste 20 litri/min, timp in care m-am simtit ’strans de gat’ si cu senzatii dese de atac de panica, am reusit sa respir 20 min fara masca. M-am nascut a doua oara!!!!”, a scris pilotul, joi, pe Facebook.

Titi Aur a fost diagnosticat cu COVID-19 la începutul lunii aprilie şi este internat la Spitalul Municipal de Urgenţă „Elena Beldiman” Bârlad.

„Am ales sa raman la spitalul din Barlad pentru ca am incredere foarte mare in echipa de aici. Acum ma simt putin mai bine, insa depind in continuare de peretele cu furtunul de oxigen si sper ca intr-o saptamana sa pot sa parasesc spitalul, bineinteles dupa refacerea analizelor”, a mais scris Titi Aur.

Pilotul spune însă, că, din păcate, „mai exista si minti ’zapacite’ care sustin ca e fake”.

Mesajul integral postat de Titi Aur pe Facebook:

In aceasta perioada am primit mesaje de incurajare si suport de la foarte multe persoane si doresc sa le multumesc tuturor.
Am ales sa raman la spitalul din Barlad pentru ca am incredere foarte mare in echipa de aici. Acum ma simt putin mai bine, insa depind in continuare de peretele cu furtunul de oxigen si sper ca intr-o saptamana sa pot sa parasesc spitalul, bineinteles dupa refacerea analizelor.
Nu sunt omul care isi pune viata personala pe facebook sau in comunicari frecvente, dar experienta COVID ma face sa va transmit ceea ca am simtit.
Dupa sase zile cu masca de oxigen la doua surse cu peste 20 litri/min, timp in care m-am simtit ’strans de gat’ si cu senzatii dese de atac de panica, am reusit sa respir 20 min fara masca.
M-am nascut a doua oara!!!!
Din pacate mai exista si minti ’zapacite’ care sustin ca e fake. Daca nu ar fi fost si astfel de comentarii ar fi insemnat ca am ajuns in RAI.
Incercati sa va feriti de acest virus pentru ca el chiar exista si ATENTIE, cei care sustineti public contrariul si tratamentul facut acasa ’dupa ureche’, puteti deveni autorii morali a unor tragedii la care se expun cei care cred in voi!
Cereti ajutor de specialitate fara nicio ezitare.
Va doresc tuturor multa Sanatate!!!

Publicitate
banner we radio