Ştiri locale

Petrecere cu DJ, invitați surpriză și degustări de produse și vinuri la Gala Topul Firmelor organizată de CCI Covasna

Cele mai performante afaceri covăsnene vor fi premiate, la finalul lunii septembrie, în cadrul Galei Topul Firmelor, ajunsă la a 29-a ediție, iar evenimentul va fi organizat în acest an într-o nouă locație.

Companiile de top din domenii precum industrie, comerț, servicii, construcții, agricultură, silvicultură, pescuit, turism, cercetare și dezvoltare, care au obținut rezultate economice deosebite în anul 2021, vor fi premiate cu locurile I, II și III, iar organizatorii transmit că evenimentul este deschis tuturor celor care doresc să încheie noi parteneriate de afaceri, sau să își consolideze relațiile vechi.

Publicitate

„Obiectivul principal al evenimentului este de a recunoaște eforturile mediului de afaceri, în general, și ale întreprinderilor de succes din județul Covasna în special. Anul 2021, primul an oarecum normal după pandemie, a fost un an de revenire pentru majoritatea întreprinderilor. Și în ciuda pagubelor provocate de pandemie, întreprinderile din județul Covasna au reușit să obțină rezultate remarcabile”, transmit organizatorii.

Gala este organizată de Camera de Comerț și Industrie Covasna, și va avea loc în data de 29 septembrie, de la ora 18:00, în sala de evenimente Anna Garden din incinta Conacului Benke (DN11, la intrarea în localitatea Moacșa, dinspre Brașov).

Organizatorii anunță că evenimentul va fi unul „casual”, dar cu multe surprize, în program fiind incluse, printre altele, momente artistice, degustări de produse și vinuri artizanale ale unor producători locali, dar și o petrecere cu DJ.

„Pregătim un eveniment mai casual, care să vină în întâmpinarea așteptărilor oamenilor de afaceri, astfel că, dacă vremea ne permite, vom avea un adevărat garden party. Dar, bineînțeles, avem și un plan B, o sală de evenimente cu o atmosferă specială, cu o capacitate de peste 200 de persoane. Trecând peste partea oficială, cu discursuri și înmânări de diplome, vă veți putea delecta în mijlocul naturii, savurând un cocktail pregătit special pentru dvs. în sistem open bar, dar veți putea gusta și din deliciosul meniu pregătit de bucătarii iscusiți ai locației. În acest an ne-am gândit să facilităm prezentarea micilor producători locali de diverse produse alimentare, astfel că la eveniment veți avea posibilitatea să faceți cunoștință și să gustați produsele unor producători de cașcaval, mezeluri și pateuri, precum și vinuri artizanale din coacăze. Gurmanzii se vor bucura, de asemenea, de barul de șuncă. Știm din experiența anilor precedenți că majoritatea participanților doresc să încheie această seară de excepție cu o petrecere, așa că l-am invitat pe DJ FeryB, care ne va delecta cu muzica anilor ’80 și ’90. Dar pentru o petrecere reușită, nu uitați să vă invitați partenerul/partenera la gală! Vom avea un artist surpriză, încă negociem cu el, iar dacă vom reuși, bineînțeles că îi vom anunța imediat numele!”, au transmis organizatorii.

La fel ca în anii precedenți, în cadrul galei de premiere va fi lansat și catalogul firmelor din județul Covasna, care va fi disponibil online, gratuit, pe site-ul www.ccicv.ro.

Considerat cel mai important eveniment de afaceri din județ, Topul Firmelor este singurul clasament oficial întocmit în fiecare an după o metodologie unitară la nivel național, reglementată de Legea Camerelor de Comerț.

Potrivit unei analize CCI Covasna, prezentată la începutul lunii august, în 2021 firmele din județ au înregistrat o rată de creștere de 100% față de anul precedent, atât în cazul cifrei de afaceri, cât și în cazul profitului brut. Președintele instituției, Edler András, a precizat că această creștere arată că anul pandemiei și-a pus amprenta și asupra rezultatelor companiilor din județ, și deși a existat o ușoară creștere a cifrei de afaceri și în 2020 față de anul precedent, companiile au recuperat abia anul trecut tot ce au ratat cu un an în urmă.

Conform raportului, anul trecut de companiile de top din județ, clasate pe primele 10 locuri în funcție de cifra de afaceri, profitul brut și numărul de angajați, au realizat o cifră de afaceri care însumează peste 1,9 miliarde de lei, adică 23,98% din totalul realizat pe județ, și un profit brut de peste 96 milioane de lei

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
Publicitate
banner we radio