Ştiri locale

Petrecere, bere artizanală și momente artistice la Gala Topul Firmelor organizată de CCI Covasna

Cel mai important eveniment de business din județ, organizat de Camera de Comerț și industrie (CCI) Covasna, revine la Sfântu Gheorghe cu o nouă ediție.

Cele mai performante afaceri covăsnene vor fi premiate, la finalul acestei luni, în cadrul Galei Topul Firmelor, ajunsă în acest an la a 28-a ediție, iar organizatorii anunță că evenimentul va fi unul „casual”, dar plin cu surprize.

Publicitate

Printre altele, în program sunt incluse momente artistice, bufet, dar și o petrecere cu DJ, iar printre invitați se numără și reprezentantul unei fabrici de bere artizanală din Sfântu Gheorghe.

„Este o ocazie excelentă de socializare. Este evenimentul cu cei mai mulți oameni de afaceri de succes pe metru pătrat (…) Pregătim un eveniment mai casual, care să vină în întâmpinarea așteptărilor oamenilor de afaceri. Trecând peste partea oficială, cu discursuri și înmânări de diplome, vă veți putea delecta, în mijlocul naturii, savurând un cocktail pregătit special pentru dvs. în sistem open bar, și veți putea gusta din deliciosul meniu pregătit de bucătarii iscusiți ai locației. Pentru că susținem economia locală și pentru că ne plac produsele de calitate, l-am invitat pe reprezentantul fabricii de bere artizanală Lucretia Schooner din Sfântu Gheorghe să vă povestească despre culisele unei rețete de succes în domeniul berii, urmat desigur de posibilitatea de a și gusta sortimentul de produse”, se arată pe site-ul Camerei de Comerț și Industrie (CCI) Covasna.

Gala va avea loc în data de 30 septembrie, de la ora 18:00, la Panorama Boutique Hotel de la ieșirea din Sfântu Gheorghe spre Vâlcele, iar evenimentul este deschis pentru oricine dorește să participe, spun organizatorii.

Detalii despre program și Gala Topul Firmelor AICI.

„Sondajul nostru a arătat că majoritatea participanților vor să încheie această seară excepțională cu o petrecere, astfel că un DJ talentat va servi muzica anilor 80-90 până la orele 02:00, limită impusă de actualele reglementări sanitare. Totuși, pentru o petrecere de succes, nu uitați să vă invitați partenerul/partenera de viață la gală!”, au mai transmis organizatorii.

La fel ca în anii precedenți, în cadrul galei de premiere va fi lansat și catalogul firmelor din județul Covasna, care va fi disponibil online, gratuit, pe site-ul https://www.ccicv.ro/.

Firmele care au obținut rezultate bune în anul 2020 vor fi premiate cu locurile I, II și III.  Reprezentanții CCI Covasna transmit că în ciuda faptului că 2020 a fost un an atipic și dificil pentru majoritatea afacerilor, care au fost nevoite să se adapteze rapid la provocările aduse de pandemia Covid-19, firmele din județul Covasna au reușit să obțină rezultate remarcabile.

Topul Firmelor din Județul Covasna este singurul clasament oficial al afacerilor din județul Covasna, și este organizat în fiecare an, conform unei metodologii unitare la nivel național,  reglementată de Legea Camerelor de Comerț.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio