Ştiri locale

Peste 3.400 de litri de băuturi alcoolice furaţi de la Ozun au fost găsiţi în urma unor percheziţii

În urma desfăşurării unor activităţi specifice, în data de 9 decembrie 2017, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sprijiniţi de 8 luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale, cadre ale Serviciului de Ordine Publică şi agenţi de la posturile de poliţie Ozun şi Chichiş au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliare în tot atâtea locuri.

Cu ocazia percheziţiilor a fost găsită şi ridicată în vederea cercetărilor cantitatea de 3.424 litri băuturi alcoolice sustrase în perioada noiembrie – decembrie 2017 din incinta S.C. Spirt Amidon Ozun SA. De asemenea, fost luată măsura conducerii la sediul I.P.J. Covasna a unui număr de 7 persoane, faţă de 6 dintre acestea fiind continuată urmărirea penală. Valoarea bunurilor ridicate este de aproximativ 50.000 lei şi reprezintă prejudiciul estimat.

Cercetările vor fi continuate de lucrătorii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, prev. de art. 228 alin 1 rap. Ia art. 229 alin. 1 lit. b şi d Cod Penal.

(IPJ Covasna)

Foto arhiva

Publicitate
banner we radio