Ştiri locale

Peste 3.200 de litri de alcool și bunuri în valoare de 120.000 de lei, confiscate în urma unor percheziții în Covasna

La data de 9 decembrie 2018, polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Covasna și cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna, au efectuat trei percheziții la domiciliul unei persoane fizice și sediile a două societăți comerciale.

În urma acestor activități polițiștii au descoperit și ridicat 3.210 litri de substanță lichidă incoloră, cu emanație specifică de alcool, în recipiente fără banderole fiscale sau etichete, precum și mai multe înscrisuri și bunuri în valoare totală de aproximativ 120.000 lei.

Publicitate

În cauză cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigare a Criminalității Economice al I.P.J. Covasna sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, faptă prevăzută de art. 452 al.1, lit. h) din Legea 227/2015, modificată.

(IPJ Covasna)

Publicitate
banner we radio