Ştiri locale

Peste 2 milioane de euro pentru reabilitarea drumurilor din Micfalău: cel mai mare contract de finanțare din istoria comunei, semnat marți la Ministerul Dezvoltării

Primăria Micfalău a încheiat cel mai mare contract de finanțare din istoria comunei – o finanțare nerambursabilă în valoare de peste 2 milioane de euro pentru reabilitarea drumurilor. Contractul a fost semnat marți, la București, de către ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, şi primarul comunei covăsnene, Demeter Ferenc. Într-o postare pe Facebook, primarul a transmis că localitatea se află „în fața unei dezvoltări istorice”.

„Astăzi, la București, împreună cu ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, am semnat cel mai mare contract de finanțare din istoria comunei noastre. Finanțarea nerambursabilă este pentru reabilitarea (asfaltarea) drumurilor din interiorul comunei Micfalău. Valoarea este de 10.411.000 lei (peste 2 milioane de euro). Mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, în ultimii trei ani dificili, în câștigarea licitației (UDMR, planificatori, consilieri, colegi) și mulțumiri speciale deputatului Könczei Csaba, care a făcut foarte multe în ultimele 2 luni, pentru a ne aduce în fața unei dezvoltări istorice”, a transmis edilul.

Potrivit acestuia, în perioada următoare, Primăria Micfalău va face demersurile legale pentru desemnarea prin licitație a firmei care va derula lucrările.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio