Ştiri locale

Peste 140 de poliţişti covăsneni vor asigura ordinea și siguranța publică pentru începerea anului școlar

La data de 14 septembrie, elevii vor începe noul an școlar. În acest context, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna, luni, cu ocazia începerii activităților didactice, vor fi dispuse măsuri preventive pentru creșterea gradului de siguranță în şcoli, precum și pe drumurile publice.

Astfel, luni 14 septembrie, în proximitatea tuturor unitățiilor de învățământ de pe raza județului Covasna vor fi prezenți polițiști, jandarmi și polițiști locali care vor asigura un climat de ordine și siguranță publică.

Publicitate

Pe raza județului Covasna, 143 de polițiști vor asigura ordinea și siguranța publică la unitățile de învățământ pentru începerea anului școlar.

La nivelul județului Covasna, împreună cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Covasna și reprezentanții polițiilor locale, au fost dispuse măsuri astfel încât în data de 14 septembrie la toate unitățile de învățământ de pe raza județului va fi prezent cel puțin un polițist, jandarm sau polițist local.

Totodată, în anticiparea creșterii valorilor de trafic și producerii unor eventuale aglomerări pe drumurile publice, polițiștii rutieri vor fi prezenți pe teren pentru fluidizarea traficului și prevenirea evenimentelor rutiere negative.

De asemenea, în perioada premergătoare începerii anului școlar, polițiștii rutieri au desfășurat acțiuni de verificare a vehiculelor destinate transportului de elevi, în vederea creșterii siguranței rutiere.

Inspectoratul de Poliție Județean Covasna le urează tuturor elevilor succes în noul an școlar și îi asigură de întreaga noastră disponibilitate și sprijin.

(Compartimentul Relații Publice al IPJ Covasna)

Publicitate
banner we radio