Ştiri locale

Peste 1.200 de nominalizări au fost făcute în campania Best of Sepsi. Până pe 5 octombrie se mai pot trimite propuneri la cele 9 categorii

În primele două săptămâni ale perioadei de nominalizări pentru proiectul Best of Sepsi au fost primite peste 1.200 de propuneri în cele 9 categorii ale campaniei. Termenul limită pentru a transmite nominalizările este 5 octombrie.

În total 662 de persoane au fost nominalizate până acum, urmând ca cele mai propuse 5 persoane din fiecare categorie să intre în etapa votului, care va avea loc în perioada 12 octombrie – 2 noiembrie.

Cele mai multe nominalizări sunt în categoria lucrători din domeniul sănătăţii (235), urmată de pedagogi (187) şi lucrători din domeniul alimentaţiei publice (160).

Nominalizările pot fi făcute pe site-ul bestofsepsi.ro (click AICI) până pe 5 octombrie în următoarele nouă categorii: lucrători din domeniul alimentaţiei publice (vânzători, chelneri, ospătari, bucătari, barmani, ajutor în bucătărie etc); furnizori de servicii, (şofer de taxi, cosmeticiană, manichiuristă, coafeză, tâmplar, electrician, portar, maseur etc.); lucrători din domeniul sănătăţii (medici, medici de familie, stomatologi, asistenţi, infirmiere, fizioterapeuţi, farmacişti, medici veterinari etc.); artişti şi profesionişti din domeniul creativ şi al comunicării (actori, păpuşari, regizori, coregrafi, artişti vizuali, sculptori, pictori, fotografi, muzicieni, jurnalişti, realizatori de emisiuni radio etc); pedagogi (educatoare de grădiniţă, învăţătoare, profesori, profesori universitari etc.); sportivi şi antrenori care sunt modele de urmat; liderii bisericii, clerici, enoriaşi activi; persoane care lucrează pentru siguranţa oraşului (paramedici, pompieri, poliţişti, jandarmi, ambulanţieri etc.); activişti, voluntari, lucrători sociali, oameni care mobilizează membrii comunităţii pentru a face fapte bune.

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a lansat proiectul Best of Sepsi din dorinţa să descopere şi să premieze eroii de zi cu zi care, prin bunătatea, grija și cunoștințele lor ajută comunitatea locală, făcând din Sfântu Gheorghe un loc mai frumos, mai locuibil și mai primitor.

Gala Best of Sepsi, în care vor fi anunţaţi şi premiaţi câştigătorii, va avea loc pe data de 11 noiembrie, de la ora 18:00, în sala mare a Teatrului „Tamási Áron”, iar la aceasta vor putea participa, pe bază de înscriere, şi aproximativ 200 de persoane din oraş.

(Biroul de Imagine şi Comunicare al Primăriei Sfântu Gheorghe)

Publicitate
banner we radio