Ştiri locale

Persoană tâlhărită în propria casă la Sfântu Gheorghe. Hoţii au fost prinşi

Joi seară, în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că în aceeași zi în jurul orei 21:00, un grup de șase persoane necunoscute, mai precis trei femei și trei bărbați au pătruns cu forța într-o locuința din mun. Sfântu Gheorghe.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatând faptul că persoanele au pătruns prin distrugerea ușii de acces în locuință, au agresat fizic proprietarul locuinței, i-au răvășit bunurile din interiorul imobilului, l-au amenințat și au sustras o sumă de bani din locuință.

În urma unor activități specific, polițiștii au identificat persoanele bănuite de săvțrșirea infracțiunii de tâlhărie, trei bărbați și două femei cu vârstele cuprinse între 51 și 37 de ani și o tânără de 15 ani.

Față de cele 6 persoane s-a luat măsura reținerii perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentați organelor judiciare competente cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Facem precizarea că, în cazul prezentat, dispunerea reținerii pentru 24 de ore este o măsură reglementată de Codul de Procedură Penală, și nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

(IPJ Covasna)

Publicitate