Ştiri locale

Percheziţii în judeţul Covasna la traficanţi de droguri

În urma a trei percheziții efectuate pe raza județului Covasna, la locuințele a trei persoane bănuite de trafic de droguri de risc, au fost ridicate 7 plante de canabis, 50 de litri de alcool etilic și mai multe echipamente IT.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B. T. Covasna, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Covasna, au efectuat, la data de 16 august a.c., trei percheziţii la locuinţele a trei persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

Publicitate

Din anchetă au rezultat indicii că, în perioada aprilie – august a.c., persoanele în cauză s-ar fi ocupat de cultivarea fără drept și traficul ilicit de droguri de risc.

În urma perchezițiilor au fost identificate și ridicate 7 plante de canabis, 7 telefoane mobile, un memory stick și două laptopuri, aproximativ 50 de litri de alcool etilic și alte bunuri cu valoare probantă în cauză.

Doi bărbați, de 23 și 27 de ani, au fost conduși la audieri la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Covasna, iar ulterior față de aceștia s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de cultivare fără drept și trafic de droguri de risc.

(IPJ Covasna)

Publicitate
banner we radio