Ştiri locale

Patru bebeluși născuți la Spitalul Județean din Sfântu Gheorghe în ziua de Crăciun

Se crede că persoanele născute în ziua de Crăciun sunt speciale și vor avea noroc în viață. Pentru patru familii din județul Covasna, sărbătorile de iarnă au fost cu adevărat magice în acest an. Doi băieți și două fete, toți sănătoși, au venit pe lume de Crăciun la maternitatea Spitalului Județean de Urgență din Sfântu Gheorghe.

Primul copil născut în ziua de Crăciun a fost o fetiță de 2.940 gr, care a venit pe lume la ora 04:50. Cea de a doua naștere a avut loc la ora 07:55, fiind vorba tot despre o fetiță cu o greutate de 2.700 gr, potrivit reprezentanților Spitalului Județean. Alți doi băieței, de 2.950 gr, respectiv de 2.050 gr, au venit pe lume în seara de Crăciun, primul la ora 19:30, iar cel de-al doilea la ora 21:43.

Publicitate

Sărbătoarea nu a fost, însă, la fel de „magică” pentru toți locuitorii județului. Potrivit reprezentanților unității medicale, în perioada 24 decembrie, ora 20:00 – 26 decembrie, ora 08:00, la Urgențele Spitalului Județean s-au prezentat 97 de pacienți. Șase dintre aceștia, cu vârste cuprinse între 47 și 67 de ani, s-au prezentat cu urgențe pe fondul consumului excesiv de alcool.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio