Ştiri locale

Organizatorii festivalului pulzArt caută voluntari pentru organizarea evenimentului

Organizatorii Festivalului de Arte Contemporane pulzArt, care va avea loc în luna septembrie la Sfântu Gheorghe, caută voluntari pentru organizarea evenimentului.

Voluntarii trebuie să aibă cel puţin 16 ani, iar înscrierile se pot face până pe data de 3 septembrie inclusiv, prin intermediul formularului postat pe pagina de internet a festivalului (AICI).

„Organizatorii celei de a 9-a ediţii a festivalului pulzArt caută tineri entuziaşti şi activi, care iubesc arta şi care doresc să se implice între 11-17 septembrie în organizarea şi desfăşurarea unui festival de artă contemporană. Voluntarii pot asista şi ajuta munca organizatorilor, pot participa la amenajarea locaţiilor din cadrul evenimentului, se pot implica în informarea artiştilor şi a publicului sau pot colabora pe partea de comunicare şi social media (…) Ce vei primi în schimb pentru munca ta? Te vom ghida prin lumea artei contemporane, ca voluntar, vei putea participa gratuit la programele festivalului. În acelaşi timp, vei dobândi o experienţă profesională inedită pe care o vei putea valorifica mai târziu în orice domeniu”, au precizat organizatorii.

Voluntarii vor fi aleşi în urma unei preselecţii, respectiv a unui interviu.

Potrivit acestora, Festivalul de Arte Contemporane pulzArt îşi propune să prezinte noile tendinţe culturale care îşi pun amprenta asupra lumii artistice, aducând în faţa publicului atât artişti din ţară, cât şi din străinătate.

„Misiunea noastră este de a căuta comori ascunse, talente emergente şi producţii renumite din întreaga lume şi de a le prezenta publicului nostru doritor de experienţe noi. Timp de câteva zile, deschidem mici ferestre asupra tendinţelor culturale care şi-au pus amprenta asupra lumii artistice. Ne place să conectăm comunitatea noastră la experienţe proaspete, provocatoare, inspiraţionale, experimentale, inovatoare sau viscerale. Explorăm variaţiile artei moderne, de la spectacole la instalaţii publice, ateliere, sesiuni live, expoziţii, concerte, întâlniri”, se menţionează pe site-ul festivalului.

 

Publicitate
banner we radio