Ştiri locale

Oferta turistică a județului Covasna, promovată în acest weekend la Romexpo

Oferta turistică a județului Covasna este promovată și în acest an la Târgul de turism Romexpo din București. Ediția de primăvară a evenimentului are loc în aceste zile în pavilionul B2 din Centrul Expozițional, unde sunt prezentate cele mai avantajoase pachete turistice pentru anul 2024, iar printre expozanți se numără și Visit Covasna și Turism Covasna. Oferta turistică a județului cuprinde, printre altele, castelele și conacele, valorile tradiționale, arta populară, gastronomia locală, turismul balnear și turismul de aventură.

„Echipa Visit Covasna participă la Târgul de Turism al României ROMEXPO, unde prezintă expozanților și agenților de turism oferta turistică a județului. Colegii s-au întâlnit și cu jurnalistul britanic Charlie Ottley, producător de documentare turistice, cu care am realizat în anul 2020 un material de promovare a județului Covasna. Și Turism Covasna SA așteaptă vizitatorii la standul lor!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Visit Covasna.

Expozanţii oferă reduceri exclusive, pachete „all-inclusive” şi promoţii, atât pentru escapade urbane, cât și pentru vacanţe exotice. Spre exemplu, o vacanţă de 7 nopţi în Turcia – Antalya, cu zbor şi regim „all inclusive”, poate fi achiziționată la preţul de 389 euro, iar un sejur de 5 nopți în Bulgaria costă doar 89 de euro.

Expozanții oferă reduceri de până la 50% la city break-uri în Barcelona, Roma, Istanbul, Atena, Lisabona, Paris, Madrid, Londra, Milano şi Florenţa, alături de concedii de vară, cu un discount de până la 40% în Turcia, Bulgaria, Grecia, Spania, Italia sau Cipru.

În ceea ce priveşte destinaţiile exotice, la Târgul de turism sunt disponibile pachete de lux, cu preţuri reduse până la 30% pentru Bali, Maldive, Mauritius, Seychelles, Tulum sau Punta Cana.

Agenţiile şi tour-operatorii au oferte pentru vacanţa de 1 Mai şi de Paşte pe litoralul românesc sau în inima Carpaţilor, cu reduceri de până la 30%.

Ajuns la a 49-a ediție, Târgul de turism Romexpo se desfășoară în perioada 15 – 18 februarie, iar biletul de intrare costă 20 de lei pe zi.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio