Ştiri locale

O nouă acţiune de colectare de sticlă va avea loc la Sfântu Gheorghe. TEGA va oferi o bere sau un litru de apă minerală pentru fiecare 5 kg de sticle

Între 23 și 24 septembrie, TEGA va organiza o nouă campanie de colectare a sticlelor în Sfântu Gheorghe, unde locuitorii pot schimba 5 kg de sticle pentru o bere de 0,5 litri sau o apă minerală de 1 litru în locațiile deja obișnuite.

„Este o campanie care este întotdeauna pozitivă: oamenilor le place, o așteaptă cu nerăbdare, iar aceasta este a treia oară când o organizăm anul acesta. În timpul verii am introdus noutatea că putea fi cerută apă în schimbul sticlelor, iar mulți oameni au profitat de acest lucru, așa că am păstrat acest produs. Diferența acum este că se întunecă mai devreme, așa că suntem deschiși până la ora 19:00 în zilele de vineri și sâmbătă. Din păcate, încă nu putem accepta geamuri și parbrize de mașină, deoarece în România acestea sunt considerate deșeuri mixte, conform unei logici ciudate. Desigur, sticlele și borcanele pot fi depuse în orice cantitate”, a declarat directorul TEGA, Máthé László.

Publicitate

Este important de reținut că vineri, 23 septembrie, campania va începe la ora 12.00, dar sâmbătă, 24 septembrie, campania va începe la ora 10.00 dimineața. Oamenii pot depune sticlele în următoarele locații:

  1. Parcarea de lângă Sala Sporturilor „Szabó Kati” (strada Stadionului)
  2. Lângă Penny Market
  3. Vechea fabrică de pâine de pe strada Kós Károly
  4. Vizavi de stația de autobuz din strada Gării
  5. Piața Kálvin, parcare
  6. Depozitul de deșeuri din strada Energiei nr. 2.

TEGA S.A.
Biroul de Presă

Publicitate
Publicitate
banner we radio