Ştiri locale

O nouă acţiune de colectare a sticlei la Sfântu Gheorghe. În zilele de 30 iunie şi 1 iulie, locuitorii pot preda sticlele în locaţiile obişnuite

Pentru a doua oară în acest an, TEGA S.A. organizează în perioada 30 iunie – 1 iulie o nouă campanie de colectare a sticlelor la Sfântu Gheorghe, în care locuitorii pot schimba 5 kg de sticlă pentru o bere de 0,5 litri sau o apă minerală de 1 litru în locațiile obișnuite.

„Indiferent de vreme, vom colecta sticle: anul acesta la sfârșitul lunii martie am strâns aproape 90 de tone, depășind toate recordurile anterioare, dar vreau să precizez că nu este vorba de o țintă. Scopul este de a păstra sticlele pentru băuturi și borcane în afara deșeurilor mixte. Aceste acţiuni sunt, de asemenea, un fel de eveniment de sensibilizare – de aceea oferim ceva în schimb celor care colectează sticle pe o perioadă lungă de timp și acordă atenție acestei probleme”, a declarat directorul TEGA, Máthé László.

Este important de reținut că TEGA nu acceptă sticlă plată (geamuri, parbrize) în cadrul colectării sticlei. Programul colectării: vineri, 30 iunie, între orele 12:00-19:00, iar sâmbătă, 1 iulie, între orele 10:00-19:00. Locuitorii pot preda sticlele în următoarele locații:

  1. parcarea de lângă Sala Sporturilor „Szabó Kati” (strada Stadionului)
  2. lângă Penny Market
  3. Vechea fabrică de pâine (strada Kós Károly)
  4. Vizavi de stația de autobuz (strada Gării)
  5. Piața Calvin, parcare
  6. Depozitul de deșeuri (strada Energiei, nr. 2)

TEGA S.A.
Biroul de Presă

Publicitate
banner we radio