Ştiri locale

O femeie născută în Sfântu Gheorghe îşi caută familia biologică după aproape 4 decenii

O femeie născută în Sfântu Gheorghe îşi caută familia biologică după 38 de ani, în speranţa că se vor putea reuni. Alina Ciuraru s-a născut în data de 13 iunie 1983, iar până la vârsta de un an şi jumătate a crescut într-un centru de plasament din Braşov, de unde a fost adoptată.

Acum, când la rândul ei a devenit mamă, îşi doreşte să o cunoască pe cea care i-a dat viaţă şi să afle dacă mai are fraţi sau surori.

Publicitate

Apelul a fost distribuit pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”.

„Sunt aici, pe această pagină minunată, în căutarea mamei care mi-a dat viață, Ciuraru Elena, şi doresc să aflu dacă mai am frați sau surori. Dintotdeauna mi-am dorit să îmi cunosc rădăcinile, dar acum când la rândul meu sunt mamă, parcă mai mult ca oricând. Chiar dacă destinul a vrut să ne despartă atâţia ani, sper că acelaşi destin să fie acela care ne va reîntâlni. Vă rog din suflet, oameni minunați, distribuiţi cu toții anunțul meu, numai cu ajutorul vostru cu siguranță voi reuşi să îmi îndeplinesc acest vis!”, se arată în apelul postat pe Facebook.

Cei care cunosc și pot oferi informații despre mama biologică a tinerei pot scrie AICI.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
Publicitate
banner we radio