Ştiri

O femeie însărcinată s-a aruncat în faţa trenului împreună cu cei trei copii ai ei

UPDATE ora 15: Femeia care s-a aruncat în fața trenului era în evidențele spitalului de psihiatrie. Fusese internată de două ori la spitalul Alexandru Obregia din București.

___________________

Publicitate

Patru persoane – o femeie şi cei trei copii ai ei – au murit joi dimineaţa după ce au fost lovite de un tren interregio care circula pe magistrala 800 Bucureşti – Constanţa, între localităţile ilfovene Pasărea şi Brăneşti. Femeia era însărcinată şi ar fi lăsat şi un bilet de adio.

Circulaţia trenurilor pe ruta Bucureşti – Constanţa a fost reluată, însă trenurile spre şi dinspre litoral au întârzieri.

Se pare că femeia avea parte de mai multe probleme acasă, fapt ce a condus-o către gestul extrem.

„Îmi pare rău, nu mai suportam suferinţa!”, sunt cuvintele scrijelite de femeie pe o foaie de hârtie.

Cei trei copii ai femeii aveau vârstele de doi, cinci şi zece ani, iar mama lor avea aproximativ 30 de ani.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov au deschis un dosar penal pentru a stabili cauzele şi circumstanţele în care femeia şi cei trei copii ai săi au murit, joi, după ce au fost călcaţi de tren. Un criminalist al parchetului a ajuns la faţa locului pentru cercetări amănunţite.

„Conductorul trenului va fi audiat în cadrul dosarului penal, care a fost deschis de poliţişti, sub coordonarea procurorului de la Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov”, a explicat purtătorul de cuvânt al IGPR, Georgian Drăgan.

Publicitate
Publicitate
banner we radio