Ştiri

O femeie confirmată cu COVID a fost prinsă fără mască într-o stație de tramvai din Arad

Pentru cei care se întreabă de unde tot apar cazuri noi, pentru că “toţi purtăm mască şi nu ieşim din casă”. Iar acesta este un caz fericit, în care persoana a fost prinsă înainte să urce în tramvai. Cine ştie câţi mai sunt ca ea, sau ea de câte ori a mai făcut plimbări de genul acesta.

______________________

Publicitate

O femeie de 52 de ani, diagnosticată cu COVID-19, a fost prinsă vineri de jandarmii din Arad într-o stație de tramvai. Femeia nu purta mască de protecție, relatează Mediafax.

Potrivit Jandarmeriei Arad, un echipaj a depistat vineri într-o stație de tramvai o femeie de 52 de ani care nu purta masca de protecție sanitară.

Jandarmii i-au cerut femeii să se legitimeze, pentru că a încălcat legea și urmează să fie sancționată. Femeia a refuzat cu insistență să dea relații cu privire la datele de identitate.

„După ce i-a fost adus la cunoștință faptul că va fi condusă la sediul Poliției pentru stabilirea identității, aceasta a cedat și le-a oferit jandarmilor datele solicitate. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au descoperit faptul că pe numele persoanei în cauză există o alertă de tip suspiciune persoană infectată cu coronavirus, drept urmare s-a luat legătura cu Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Arad, pentru confirmarea alertei. Conform autorității respective, femeia este declarată pozitivă la virusul SARS Cov-2 și figura în izolare la locul declarat, în perioada 24.10 – 06.11.2020”, a transmis Jandarmeria Arad.

Femeia a fost amendată cu 2.000 de lei, pentru nerespectarea perioadei de izolare, iar jandarmii au întocmit pe numele femeii acte de sesizare pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Publicitate
banner we radio