Ştiri

O cunoscută profesoară din Braşov a fost găsită moartă pe Transfăgărăşan. Indiciile arată că femeia a fost ucisă

Trupul Vioricăi Borzoş a fost găsit în judeţul Sibiu, la intrarea pe Tranfăgărăşan, de un muncitor. Lângă cadavru au fost descoperite şi actele femeii. Pe corp avea mai multe lovituri, semn că profesoara ar fi fost ucisă în bătaie.

Viorica Borzoş era de 20 de ani profesoară de sport la Colegiul Remus Răduleţ din Braşov. Era foarte iubită de elevi şi de colegi. Motivul crimei ar fi se pare după primele indicii o moştenire în Bran, o casă şi mai multe terenuri. Profesoara avea grijă de o mătuşă de 98 de ani şi primea mesaje de ameninţare de la un nepot care se temea că femeia ar urma să primească întreaga moştenire. Nepotul sste însă plecat în Italia. Poliţiştii de la Sibiu au demarat o anchetă, dar încă nu au reţinut niciun suspect în acest caz.

Publicitate

La Braşov vestea morţii profesoarei a căzut ca un trăsnet. Elevii o iubeau foarte mult şi spun că era o femeie extraordinară. Directorul Colegiului Remus Răduleţ auzise şi el că femeia avea probleme cu un nepot. „S-a plâns unor colegi că ar avea o problemă cu un nepot. Parcă a spus unora că se teme de acest nepot, ca a mai spart uşa, că a mai chemat smurdul s-o ia pe mătuşa respectivă, că ea se teme că se şi droghează că are mintea tulburată“, a declarat Ioan Buksa, citat de stirileprotv.ro.

Colegii profesoarei au pus un mesas de condoleanţe pe site-ul Colegiului Remus Răduleţ.. „Cu lacrimi în ochi şi adâncă durere in suflet anunţăm încetarea din viaţă  a celei ce a fost colega şi prietena noastra  Borzoş Viorica profesor de Educaţie Fizică şi Sport. Dna profesoara a activat în unitatea noastra de învăţământ mai bine de 20 de ani – timp în care a îndrumat şi îndrăgit generaţii întregi de elevi. În deosebitul său respect faţă de meseria pe care o practica doamna profesoară a dat dovada de iscusinţă, talent, rabdare şi multă dăruire făcând o pasiune pentru munca cu copiii. Dumnezeu să o odihnească în pace!“

Publicitate
banner we radio