Ştiri locale

Nostalgia anilor ’80-’90 la Zilele comunei Dobârlău: Mira, Adriana Antoni, Ileana Șipoteanu, Cătălin Crișan și Gabriel Dorobanțu, printre invitații speciali

Mira, Adriana Antoni, Ileana Șipoteanu, Cătălin Crișan și Gabriel Dorobanțu sunt printre invitații speciali ai celei de a treia ediții a Zilelor comunei Dobârlău, programate să aibă loc în zilele de 22 și 23 iulie. Primarul comunei, Bogdan Barbu, a transmis că programul va cuprinde câteva momente surpriză, iar pe scenă vor urca și artiști locali, dar și ansambluri folclorice, iar participanții vor putea trăi „nostalgia anilor ’80-’90”.

„Comuna Dobârlău se pregătește să îmbrace straiele de sărbătoare în datele de 22-23 iulie (…) Vom avea și invitați speciali din rândul artiștilor locali, dar și ansambluri folclorice care ne vor încânta cu spectacolele lor. În plus, pregătim și câteva momente surpriză care vor adăuga un plus de bucurie în timpul evenimentului. Vă rugăm să salvați data în calendarul dumneavoastră. Vă așteptăm cu drag!”, a transmis primarul Bogdan Barbu.

Publicitate

Sâmbătă, pe scena evenimentului vor urca cântăreața de muzică ușoară  Ileana Șipoteanu, artistul și compozitorul Cătălin Crișan, precum și cântărețul de muzică ușoară Gabriel Dorobanțu, iar duminică, atmosfera de sărbătoare va fi întreținută de Mira și Adriana Antoni.

Prima ediţie a Zilelor comunei Dobârlău a fost organizată în 2017, la vremea respectivă intenţia autorităţilor locale fiind ca evenimentul să devină o tradiţie. Cu toate acestea, în anul următor comuna s-a confruntat cu mari probleme din cauza inundaţilor, iar sărbătoarea a fost anulată şi în următorii ani din cauza pandemiei Covid-19.

Evenimentul a fost reluat anul trecut, după o pauză de 4 ani de la prima ediţie, bugetul pus la dispoziție de autoritățile locale fiind de aproximativ 90.000 de lei. Printre invitații speciali ai ediției trecute s-au numărat Adda şi Aurel Tămaş.

(Ioana Ardeleanu)

 

Publicitate
banner we radio