Ştiri locale

„Natura prin ochii ei” – expoziție foto care apreciază și încurajează munca femeilor fotograf

Asociația Vadon din Sfântu Gheorghe organizează la începutul lunii martie expoziția „Natura prin ochii ei”, un eveniment al cărui scop principal este aprecierea și încurajarea muncii depuse de femeile care fotografiază natura. Vernisajul expoziției va avea loc în data de 7 martie, de la ora 18:00, la Muzeul Cinegetic din Sfântu Gheorghe (str. Gróf Mikó Imre nr. 11).

„Vă invităm cu drag la un eveniment deosebit – expoziția foto Natura prin ochii ei! Acest eveniment nu este doar o simplă expoziție, ci o călătorie în lumea magică a naturii, cum este văzută prin ochii femeilor fotografi. (…) Aceste fotografii nu sunt doar plăcute ochiului, dar atrag atenția și asupra importanței educației despre natură. Cu cât oamenii ajung să cunoască și să iubească mai mult natura, cu atât mai mult o vor respecta și o vor proteja”, au transmis organizatorii.

Potrivit acestora, expoziția prezintă minunile naturii din perspectiva femeilor fotograf, momente magice, peisaje uluitoare și „un amestec unic de sensibilitate feminină”.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio