Ştiri locale

Muzică live și momente artistice surpriză la Balul Zilei Naționale a României de la Sfântu Gheorghe

Ziua Naţională a României va fi sărbătorită și în acest an în localitățile covăsnene, printr-o serie de activități cultural-ştiinţifice organizate de Prefectura Covasna. Programul va include, printre altele, ceremoniale militare și religioase, momente artistice, muzică și dansuri populare, și se va încheia cu tradiționalul bal dedicat sărbătorii naționale, care va avea loc joi, 1 decembrie, de la ora 19:00, la restaurantul Leonor Ballroom din Sfântu Gheorghe.

Locuitorii județului își pot rezerva locurile din timp la petrecerea de Ziua Marii Uniri, telefonic, la numărul: 0766 283 964. Prețul unui meniu este de 200 lei /persoană și include aperitiv, felul principal, desert și băuturi (alcoolice, răcoritoare, cafea, apă).

Publicitate

Potrivit organizatorilor, muzica live va fi asigurată de o formație din Brașov, dar nu vor lipsi nici momentele artistice surpriză.

„Pe ringul de dans ne vom întâlni pe acordurile muzicale ale formației Rapsozii Brașovului, iar pentru buna dispoziție ne vom bucura împreună de un moment artistic surpriză”, se arată în invitația transmisă de Prefectură.

Programul complet al manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României este în lucru, urmând să fie făcut public în săptămânile următoare.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio