Info Trafic, Ştiri

Ministrul Trasportatorilor: Autostrada Brașov – Ploiești nu va fi gata mai repede de 2030

Compania de Autostrăzi a lansat site-ul pentru autostrada A3 Ploiești – Brașov, proiect pentru care pentru prima dată din 2005 vor fi revizuite studiile și va fi realizat și proiectul tehnic. Potrivit declarațiilor ministrului Trasportatorilor, Cătălin Drulă, autostrada nu va fi gata până în 2030. Dar până atunci puteți accesa măcar site-ul ei.

„La adresa www.ploiesti-brasov.ro puteți găsi informații actualizate periodic, astfel încât cei interesați de stadiul proiectului să afle date la zi despre cum avansează acesta”, transmite CNAIR. Site-ul conține pe lângă o secțiune privind stadiul la zi, și una privind soluțiile pe termen scurt pentru traficul pe Valea Prahovei, dar și o galerie video cu filmări din dronă cu zona pe unde ar urma să treacă viitoarea autostradă.

Publicitate

Potrivit CNAIR, site-ul are o structură simplă, ușor de urmărit:

– În secțiunea „Despre proiect – Stadiul la zi” aflați detalii despre calendarul activităților și despre etapele importante bifate până acum.

– Dacă accesați „Despre proiect – Soluții pe termen scurt”, puteți regăsi informații despre demersurile CNAIR și ale autorităților locale pentru degrevarea traficului de pe Valea Prahovei.
– În „Media” sunt încărcate comunicate de presă pe subiect, fotografii, filmări din dronă cu traseul, interviuri cu proiectanții și cu autoritățile locale direct interesate de concretizarea A3 Ploiești-Brașov.

– Toate articolele noi vor apărea și pe home page (secțiunea „Acasă”), astfel încât noutățile să fie vizibile prin simpla accesare a site-ului.

Publicitate
banner we radio