Ştiri locale

Mănușile lui Niczuly și tricoul lui Hadnagy semnate de jucătorii Sepsi OSK, scoase la licitație în cadrul unei campanii umanitare

Attila Hadnagy și Niczuly Roland sunt doar doi dintre jucătorii clubului Sepsi OSK care s-au alăturat campaniei umanitare „Împreună pentru Corina”. Echipa locală de fotbal scoate la licitație mănuşile de portar şi un tricou cu autografele jucătorilor, iar banii vor fi donați pentru ca o fetiță de 9 ani din județul Argeș să poată lupta cu o boală cruntă.  

Până în urmă cu câteva luni Corina Maria Radu era un copil ca oricare altul, tonic și activ, mereu cu zâmbetul pe buze. O durere de burtă apărută în a doua zi de școală i-a schimbat total starea se spirit și de atunci fetița umblă numai prin spitale. Inițial, medicul de familie a diagnosticat-o pe micuță cu indigestii, însă, pentru că tratamentul nu își făcea efectul și durerile nu cedau, părinții au decis să o interneze în spital, iar în urma investigațiilor a fost diagnosticată cu teratom ovarian imatur stadiul III și carcinomatoză peritoneală, o formă rară de cancer.

Publicitate

A urmat o intervenție chirurgicală în urma căreia i-a fost extirpată o tumoră de un kilogram, iar acum, copilei i-a fost recomandat să înceapă terapia într-o clinică din străinătate.

Mai multe echipe de fotbal s-au alăturat acestei cauze, printre care și Universitatea Craiova, FC Argeș sau FCSB, iar acum, jucătorii echipei Sepsi OSK au decis să dea o mână de ajutor, pentru ca micuța să aibă șansa la o viață normală.

„Cine dorește să ajute poate licita pentru tricoul lui Hadnagy cu autografele jucătorilor de la Sepsi OSK. Tricoul va fi scos la licitație începând de la suma de 300 lei până pe data de 22 decembrie. Și Niczuly Roland este alături de Corina. Se scoate la licitație o pereche de mănuși folosită de Roli în meciurile de Liga 1. Banii obținuți vor fi depuși în contul Corinei. Vă mulțumim! Se licitează prin comment la postare”, au transmis inițiatorii campaniei pe pagina de Facebook „Împreună pentru Corina”.

Cei care doresc să sprijine cu sume, oricât de mici, o pot face în conturile deschise de părinții Corinei la Banca Transilvania:

Euro: RO33BTRLEURCRT0350794201

Ron: RO83BTRLRONCRT0350794201

Titular: Radu Mariana.

 

Publicitate
Publicitate
banner we radio