Ştiri locale

Mai multe bătăi la Sfântu Gheorghe în ultimele zile

Polițiștii din Sfântu Gheorghe au fost sesizați, sâmbătă noapte, despre faptul că, în incinta unei stații de alimentare cu carburant din oraș, s-a iscat o altercație între mai multe persoane. La fața locului s-a deplasat, în cel mai scurt timp, un echipaj care a intervenit pentru alpanarea scandalului. Din verificările efectuate s-a stabilit că trei bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 37 de ani, s-au agresat reciproc după ce între ei s-a iscat un conflict generat de unele discuții contradictorii. Se continuă cercetările pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

La scurt timp, polițiștii s-au sesizat din oficiu despre faptul că, în proximitatea unui local din oraș, a avut loc o altercație între două persoane de sex masculin. Oamenii legii au intervenit pentru aplanarea conflictului, iar din verificări s-a stabilit că cei doi au avut un conflict spontan care a degenerat în violență. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru lovire sau alte violențe.

Publicitate

La Târgu Secuiesc, un bărbat de 30 de ani este cercetat pentru lovire sau alte violențe după ce, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi agresat un tânăr de 19 ani, la intrarea într-un bar din oraș.

Luni, în jurul orei 17:40, un tânăr de 21 de ani a fost agresat, pe fondul unui conflict spontan, de către un alt tânăr de 20 de ani. Pe numele acestuia din urmă a fost întocmit un dosar penal.

Luni seară, în jurul orei 21:45, tot la Sfântu Gheorghe a avut loc o agresiune în incinta unui bar din oraș. Din verificările efectuate de către polițiștii care s-au deplasat la fața locului s-a stabilit că, pe fondul unor discuții contradictorii, un bărbat de 27 de ani a fost agresat de alți doi bărbați de 25 și, respectiv, 26 de ani. Victima a fost transportată la spital cu plăgi tăiate la nivelul membrelor superioare, nefiind necesară internarea sa. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Compartimentul Relaţii Publice

Agent principal de poliție Tolvaj-Marin Nicoleta

Publicitate
banner we radio