Sport, Ştiri locale

Luptătoarea Incze Kriszta, din nou cea mai bună sportivă a anului în judeţul Covasna

Luptătoarea Clubului Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe, Incze Kriszta, a fost desemnată din nou cea mai bună sportivă a județului, fiind premiată în cursul săptămânii trecute în cadrul Galei Sportului Covăsnean 2020.

Festivitatea de premiere a avut loc în Ajunul Crăciunului, la Sala Sporturilor „Szabo Kati”, în cadru restrâns, sportivii fiind premiaţi de directorul Clubului Sportiv Municipal, George Carcadia, directorul Direcției Județene de Sport și Tineret Covasna, Marius Tiron, și subprefectul județului, Cosmin Boricean.

Publicitate

Acesta din urmă a transmis, din partea Prefecturii Covasna, felicitări sportivilor pentru performanțele obținute, și și-a exprimat speranța că anul următor le va permite acestora să participe la mai multe competiții sportive.  

„Observ că sunteți mulți sportivi care vă regăsiți în fiecare an pe lista câștigătorilor, ceea ce înseamnă că desfășurați o muncă foarte bună, aveți continuitate și trebuie să vă felicităm atât pe voi, cât și pe antrenorii care vă îndrumă și vă pregătesc pe parcursul întregului an. Din păcate, din cauza situației epidemiologice, în acest an nu reușim să vă sărbătorim cum ar trebui, într-un altfel de cadru, dar să sperăm că anul viitor vom putea să stăm împreună, mai apropiați și, de asemenea, că veți putea participa la mai multe competiții decât anul acesta”, a declarat subprefectul Cosmin Boricean.

Locurile 2 și 3 în topul celor mai buni sportivi covăsneni au fost ocupate, în premieră, de cicliștii Szabó Norbert și Madaras Dániel, legitimați la Clubul Sepsi-SIC.

Vasile-Ruț Cristina, cea mai bună sportivă CSM Sfântu Gheorghe

Tot în cadrul evenimentului au fost premiați și antrenorii Clubului Sportiv Municipal, dar și cei mai buni 10 sportivi, primele 3 locuri fiind ocupate în acest an de Vasile-Ruț Cristina (Atletism), Andrei Roxana (Lupte libere) și Vasile Daniela (Atletism).

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio