Sport, Ştiri locale

Luptătoarea Incze Kriszta, cea mai bună sportivă a anului în judeţul Covasna

Luptătoarea Incze Kriszta, de la Clubul Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe, a ocupat prima poziţie în clasamentul celor mai buni sportivi covăsneni ai anului 2019, ierarhie întocmită de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Covasna.

Eleva antrenorului Matefi Arpad a cucerit, printre altele, medalia de argint la Campionatul European din acest an, a ocupat locul 5 la Campionatul Mondial, iar pe plan intern este multiplă campioană naţională şi câştigătoarea Cupei României.

Incze Kriszta a fost urmată în topul celor mai buni sportivi covăsneni ai anului de karateka Zsindely Adelina şi Kisgyorgy Magor de la Club Shoto Team din Sfântu Gheorghe.

În top zece au mai intrat Vlad Laşcu şi Laurenţiu Ţifrea (ju-jitsu) de la CSM Sfântu Gheorghe, karateka Andrei Raul, Mako Csongor, Dumitru Izabella, Tamas Solymosi de la Shoto Team şi luptătoarea Adina Popescu (Sepsi-SIC).

Cei mai buni sportivi din judeţul Covasna au fost premiaţi joi seară, în cadrul unei gale organizate la Sfântu Gheorghe.

Şi Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe a acordat premii antrenorilor şi sportivilor care au obţinut rezultate la competiţii naţionale şi internaţionale sub culorile sale.

(Agerpres)

Publicitate