Ştiri locale

Luni începe furnizarea căldurii la blocurile şi instituţiile publice din Întorsura Buzăului, mai devreme decât data stabilită iniţial

Furnizarea căldurii la blocurile de locuinţe şi instituţiile publice din oraşul Întorsura Buzăului, racordate la centrala termică, va începe luni, cu o săptămână mai devreme decât data stabilită iniţial, au anunţat autorităţile locale.

Potrivit acestora, măsura a fost luată ca urmare a scăderii temperaturilor, dar şi pentru că foarte multe familii folosesc radiatoare electrice pentru a-şi încălzi locuinţele în această perioadă.
„Întrucât în ultima săptămână s-au înregistrat temperaturi foarte scăzute (mai ales pe timpul nopţii) dl. primar Urdă Raul a avut o întâlnire cu dl. Sala Elemer, director – Serviciul Public de Alimentare cu Energie Termică al oraşului Întorsura Buzăului. În urma discuţiilor avute s-a hotărât ca începând cu ziua de luni 26.09.2022 sa fie reluată furnizarea agentului termic, cu o săptămână mai devreme decât data programată iniţial (03.10.2022). Se asigură astfel confortul termic atât în apartamente, cât şi în şcoli şi grădiniţe, totodată se evită creşterea facturilor de energie electrică, multe persoane folosind în această perioadă radiatoare electrice ca sursă de încălzire”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Întorsura Buzăului.

Publicitate

Reprezentanţii instituţiei au precizat că vineri vor începe operaţiunile de umplere cu apă a instalaţiilor.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio