Ştiri locale

Lucrările premiate la concursul internaţional „TransNatura”, expuse la Muzeul Cinegetic din Sfântu Gheorghe

Lucrările premiate la a treia ediţie a concursului internaţional de fotografie „TransNatura”, la care au participat fotografi profesionişti şi amatori din 19 ţări, vor fi prezentate publicului vineri, la Muzeul Cinegetic din Sfântu Gheorghe.

Potrivit organizatorilor, la concurs s-au înscris 87 de concurenţi din 19 ţări, cu 528 de fotografii, iar în cadrul expoziţiei vor putea fi văzute 30 dintre cele mai bune lucrări, printre care şi cele şapte câştigătoare, respectiv marele premiu şi primele trei clasate la categoriile Open şi Arta zborului.

Publicitate

„Fotografia despre viaţa sălbatică a animalelor este un domeniu absolut fascinant şi foarte la modă în toată lumea. E o artă extraordinară şi pretenţioasă şi din punctul de vedere al aparaturii şi al celor care realizează fotografiile şi care sunt puşi de multe ori în situaţii diverse şi dificile”, a declarat directorul executiv al Asociaţiei Vadon, Demeter János, gazda evenimentului.

Vernisajul expoziţiei şi decernarea premiilor vor avea loc vineri de la ora 18 la Muzeul Cinegetic din Sfântu Gheorghe, iar intrarea publicului va fi liberă.

Evenimentul se înscrie în programul Zilelor turismului covăsnean care se desfăşoară săptămâna aceasta, sub egida Asociaţiei pentru Dezvoltarea Turismului din cadrul Consiliului Judeţean şi Camerei de Comerţ şi Industrie Covasna.

(Agerpres)

Publicitate
Publicitate
banner we radio