Ştiri locale

Lucrările pe strada Fabricii se vor finaliza în primăvara anului viitor. Tot atunci va începe modernizarea străzii Țigaretei

Lucrările de modernizare a străzii Fabricii din Sfântu Gheorghe, care a fost închisă complet circulației rutiere la începutul lunii mai, se vor finaliza în primăvara anului viitor, moment în care autoritățile locale vor demara lucrările de reabilitare a străzii Țigaretei.

În vara acestui an, operatorul regional Gospodărie Comunală SA a finalizat înlocuirea rețelei de apă și canalizare, lucrare începută în septembrie a anului trecut, iar în prezent Electrica lucrează la introducerea rețelei electrice în subteran, acesta fiind și motivul pentru care celelalte lucrări pe această stradă au fost sistate temporar, a explicat primarul Antal Árpád într-un interviu la We Radio.

„Pe strada Fabricii facem o investiție foarte mare, și nu numai noi, ci și cei de la Electrica fac o investiție foarte importantă, este și motivul pentru care acolo a trebuit să oprim lucrările pe o anumită perioadă. Acum, lucrurile s-au accelerat, merg ok, chiar dacă nu va fi asfaltată până la sfârșitul anului, se va ajunge ori la nivel de circulație, ori la nivel de strat de asfalt, fără strat de uzură, deci strada Fabricii sigur va fi finalizată în primăvara anului viitor, iar strada Țigaretei intră în modernizare anul viitor. Ambele străzi vor fi modernizate, numai că nu puteam să le facem în același timp, pentru că și așa erau străzi cu sens unic, așa că închidem lucrările pe Fabricii și vom începe pe Țigaretei”, a explicat edilul.

În ceea ce privește Bd. Gen. Grigore Bălan – tronsonul dintre magazinul Penny și Biserica Ortodoxă, potrivit reprezentanților Primăriei, asfaltarea se va finaliza până la sfârșitul acestui an.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio