Ştiri locale

Locuri de cazare gratuite la Sfântu Gheorghe pentru pelerinii care vor veni la Miercurea Ciuc cu ocazia vizitei Papei Francisc

Primăria Sfântu Gheorghe va oferi locuri de cazare gratuite pentru pelerinii care vor fi prezenţi pe 1 iunie, la Miercurea Ciuc, cu ocazia vizitei Papei Francisc, a declarat primarul municipiului, Antal Árpád.

Potrivit edilului, municipalitatea va pune la dispoziţia acestora circa 2.000 de locuri de cazare în sălile de sport din municipiu, urmând să identifice şi alte posibilităţi de găzduire.

Publicitate

„Încercăm să oferim cazare pentru cei care vin din alte zone şi doresc să participe la acest eveniment important. Municipiul Sfântu Gheorghe şi Primăria, ca instituţie, încercăm să oferim locuri de cazare pentru pelerini. Din calculele pe care le-am făcut până acum, în instituţiile de sport, în sălile de sport vom reuşi să oferim aproximativ 2.000 locuri, dar sperăm că şi cetăţenii din oraş vor oferi cazare pentru pelerini. Şi sper că va fi un eveniment din care Ţinutul Secuiesc să câştige, prin care să putem să arătăm o faţă a Ţinutul Secuiesc şi pentru cei care nu vor să o vadă, vom putea arăta adevărata faţă a zonei cu ocazia vizitei Papei”, a declarat Antal Árpád, într-o conferinţă de presă.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio