Sport

Locul 3 mondial pentru sportivii Show Time Sport Club

Într-o lume care vrea să fie din ce în ce mai comodă, în care totul se dorește a fi mai ușor, sportivii par niște nebuni care înaintează împotriva curentului și vor să le fie greu. Însă orice sportiv știe că nu obții nimic fără sacrificiu. Nici în viață și nici în sport. Nicaieri. Campionii devin campioni pentru că îmbrățisează ceva de care toată lumea fuge: sacrificiul. Constant, zi de zi, până când te construiești ca sportiv de performanta.

La Campionatul Mondial de Ju-Jitsu, desfășurat în perioada 25-27 octombrie 2019 în Hrakleio din Creta – Grecia, concomitant cu Campionatul European de Ju-Jitsu,  rezultatele sportivilor din cadrul Show Time Sport Club au fost foarte bune, aceștia aducând prin Negrea Tudor Ionuț la categoria U16 ani -73 kg Jiu Jitsu și Artene Vlad la categoria U16 ani -55kg Jiu Jitsu, medaliile de bronz ale categoriilor. Competiția mondială a fost foarte disputată, la ea participând 244 de sportivi din 17 țări, toți, campioni și vicecampioni naționali ai țărilor de proveniență.

Chiar dacă la proba de Fighting nu am reușit să ne calificăm spre a putea accede la podium datorită accidentărilor suferite, considerăm că eșecul face parte din sport așa cum face parte și din viață.  

Această competiție internaținală a fost punctual culminant al acestui an sportiv, urmând ca în perioada următoare să participăm la Cupa României de Ju-Jitsu ce va avea loc la Sala Sporturilor „Szabo Kati” din Sf. Gheorghe, precum și la 2 cupe naționale ce vor avea loc la Cluj Napoca și Giurgiu.

Ne reântoarcem în sala de antrenament și ne pregătim intens pentru sezonul competițional 2020 unde suntm siguri că vom fi mai pregătiți și mai puternici.

Facem selecție de înscriere la toate grupele de vârsă, atât copii cât și adulți, în cadrul programelor ce le oferim. La noi puteți găsi locul unde tradiția, respectul, unitatea, bunul simț și determinarea se găsesc la ele acasă, toate acestea în cea mai modernă sală de arte marțiale din oraș.  

Echipa Show Time

Publicitate